View this email in your browser

 

TOT MORGEN!

Dansen op donderdag, het ArmadiLLow programma en meer

Nog één nachtje slapen, lieve Lowlanders! Alles al ingepakt voor de reis naar Biddinghuizen? Morgen om 12:00 uur gaat de festivalpoort naar Cape Lowlands open en hoor je de allereerste LL24 geluiden van Pinguin Radio in ArmadiLLow. Morgen om 17:00 uur start de Lowlands Headphone Disco en dans je samen met 30.000 anderen in stilte in Bravo (dance, hiphop) en India (indie, pop, rock).

In Hacienda kabbelt donderdag vanaf 16:30 uur de muziek uit de speakers. Hier draai je warm op disco, house, baile funk en meer exotische sounds. In X-Ray hoor je muziek uit het Midden-Oosten zoals Lebanese psychedelica, Egyptische pop en veel meer tijdens de Disco Arabesquo Night. Welkom!

Koptelefoons voor de Lowlands Headphone Disco kunnen donderdag vanaf 15:00 uur worden opgehaald en tot 05:00 uur worden ingeleverd tussen Cape Lowlands en Planet Paradise. De borg is vijf munten. 

Programmawijzigingen

Eyedress moet zijn show op Lowlands helaas annuleren, Mount Kimbie schuift door naar zondag om deze spot te vullen. Niemand minder dan Abel en Sef komen op zaterdag ijskoud in India met IJSLAND op de originele plek van Mount Kimbie. Ook Rachel Chinouriri kan de reis naar Biddinghuizen niet maken, haar plek wordt ingenomen door het Belgische ILA, die rock & roll brengen naar Lima. Tot slot heeft DJ Ramon Sucesso laten weten ook niet naar Lowlands te komen, in zijn plaats hoor je cutting edge electro, dubstep, dancehall en hiphop van DJ Marcelle in X-Ray.

Download de LL24-app voor iOS of Android om de update van het blokkenschema te bekijken.

ArmadiLLow, the city that never sleeps

Overdag blijf je er plakken, ’s avonds waai je er pardoes naar binnen. En zodra de nacht verdomd veel op de dag begint te lijken, haal je er alwéér de boel overhoop. ArmadiLLow is zo’n ontmoetingsplek waar alles continu aanstaat: de feestverlichting, de (vegan)keuken, de muziek natuurlijk, en jijzelf.

Waar Lowlanders traditioneel de paljas uithangen, met uiteenlopende draaitafelhelden die de complete muziekgeschiedenis afschuimen. Ambient en jazz in de morgen, hiphop en rock in de middag, en dance tot het ochtendgloren. Lees hier meer info over het ArmadiLLow programma. 

The Block op LL24

In de pop-up-containerstores van The Block op LL24 stallen verschillende merken hun sharpe kleding, accessoires en lifestylish wannahaves uit. Om direct mee te shinen of als souvenirs voor thuisblijvers. Ook boeken! Dj’s ontbreken evenmin. Waarmee rock jij The Block?

Lees hier meer over alle winkels van The Block zoals Loïs Jeans, FOUR en G-shock. 

Liquid I.V. - Stukje watermanagement to the rescue

Een heel weekend op expeditie in de polder? Gouden tip: blijven drinken. Eerst water, de rest komt later, want als je energieverbruik in het rood knalt – omdat je natuurlijk weer óveral bij wilt zijn – kan je vochtbalans flink crashen. Zul je net zien dat dit gebeurt tijdens je favoriete feestje.
 
Stukje watermanagement to the rescue: met een turboboost van Liquid I.V.® Hydration Multiplier® mis je niets. Naast vijf essentiële vitamines bevat dit voedingssupplement koolhydraten die in combinatie met elektrolyten de opname van water in je lichaam tijdens inspanning vergroten. Op gezette tijden los je het elektrolytenpoeder op in een halve liter water, giet je het achterover en kun je weer door.
 
Liquid I.V.® Hydration Multiplier® is vegan, glutenvrij en verkrijgbaar in de smaken Lemon Lime, Passion Fruit en Strawberry. Je scoort die handige meeneemsticks voor meer hydratatie het hele festivalweekend gratis bij de bakfietsen op de campings én bij het Liquid I.V. Hydration Station tussen ArmadiLLow en Bravo. Walk on water!

Chillen & chargen bij Vodafone

Vrienden kwijt, mobiele telefoon zonder juice en jij beweegt je alleen nog voort op pure wilskracht. Wat nu? Gebruik je laatste energie om naar de Vodafone Chill & Charge te komen. Dit relax- & laadparadijs is dé plek om je mobieltje aan het infuus te leggen en jezelf vervolgens neer te vlijen op een weldadig kussen ter broodnodige ontspanning.

Genoeg power opgedaan? Dan is het tijd om je geluk te beproeven, want surprise, surprise, hier vallen gerse prijzen te winnen! Je hoeft alleen maar met de grijper de juiste bal te pakken, net als vroeger op de kermis. Win jij de privé-butler, VIP-kaarten voor een concert in Ziggo Dome, een zak muntjes of – tromgeroffel – een Priority Passe Partout voor twee personen die toegang geeft tot de Big Five-festivals van 2025? Mazzeltje dat je telefoon weer is opgeladen om dit heuglijke moment te delen!

Je vindt de Vodafone Chill & Charge net als vorig jaar tussen Bravo en The Block.

Op lowlands.nl is een uitgebreide omschrijving van alle acts te vinden en via de officiële Lowlands 2024 Spotify-playlist kom je alvast in de stemming voor het weekend.


 
SPREAD THE LLOVE!
LOWLANDS
16 + 17 + 18 augustus 2024
 
Volg Lowlands online:
Instagram
Facebook
X
YouTube
Flickr
Spotify
Website
 
Copyright © 2024 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.