Kennisbanken E-installatie
Online versie
De elektrificatie van Nederland: praktische oplossingen
Om de verdergaande elektrificatie van Nederland te kunnen realiseren, wordt op meerdere terreinen gezocht naar oplossingen en zijn meerdere ontwikkelingen tegelijkertijd gaande. Wat zijn de gevolgen voor de installateur?
Lees verder >
Veelgestelde vraag VVE’s: Kan er een pv-systeem met eos op ons dak?
Veel VVE’s overwegen aanschaf van een pv-installatie met energieopslagsysteem, maar dat vergt een flinke ingreep, en een dito investering. Vandaar dat er veel vragen leven. 
Lees verder >
PSV laat UV-C-verlichting installeren in strijd tegen corona
Signify gaat 15 Philips UV-C desinfecterende upper air-armaturen installeren in het Philips Stadion en op de PSV Campus De Herdgang in Eindhoven. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Snel armaturen aansluiten?
Dat doe je met de stekerbare oplossingen van Adels. Nieuw is de T-splitter met aansluitsnoer, die ook in een DALI-uitvoering verkrijgbaar is. De T-splitter is voorzien van Adels AC166 connectoren, incl. vergrendeling en een 30 cm aansluitsnoer om (LED) armaturen snel te koppelen.
Elektrische auto’s: wat zijn aandachtspunten?
De markt voor elektrische voertuigen (EV) groeit snel. Verwacht wordt dat in 2030 zo’n 1,9 miljoen elektrische personenauto’s in gebruik zijn. 
Lees verder >
20.000 zonnepanelen voor kasdaken in Luttelgeest
Op het dak van een kassencomplex in Luttelgeest worden binnenkort 20.000 zonnepanelen gelegd. Hoe worden de panelen gemonteerd?
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Klemko adviseert installateurs over de mogelijkheden van ledverlichting
Ledverlichting is energiezuinig, duurzaam en geeft enorm veel sfeer aan een ruimte. Toch vinden installateurs het soms moeilijk om ledverlichting verkocht te krijgen. Klemko ondersteunt deze installateurs en groothandels. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Naveo®Pro
Verhoog gebouwveiligheid met het slimme monitoringsysteem voor noodverlichting. Noodverlichting moet elk moment van de dag berekend zijn op zijn zware taak. Regelmatige systeemcontroles zijn dan ook cruciaal, maar kosten vaak veel tijd. Naveo®Pro biedt de uitkomst!
Blog
Veelvoorkomende vragen over de aanschaf van zonnepanelen
Consumenten hebben vaak vragen over de aanschaf van pv-panelen. Voor installateurs is het belangrijk deze vragen op de juiste manier te beantwoorden. Zo kunnen zij de door de klant gewenste service bieden. 
Lees verder >
Whitepaper
Elektrische voertuigen opladen
De snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen (EV’s) vereist een overeenkomstige infrastructuur voor het opladen van de accu’s.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright