Gawalo
Online versie

 

De elektrische installatie van een split airco 
Moet bij de elektrische aansluiting van een split airco rekening worden gehouden met een aparte eindgroep? En moet de split airco achter een aardlekschakelaar? 
Lees verder >
Eneco stopt met cv-ketel   
Eneco heeft honderdduizenden cv-ketels in onderhoud. Maar het zijn onder meer warmtepompen, waterstof, warmtenetten en warmte-koudeopslag, waar het energiebedrijf de komende jaren met een versnelling op gaat inzetten.  
Lees verder >
Waardoor komt het dat pv-panelen soms van kleur verschillen en is dit schadelijk?
Pv-panelen verschillen soms van kleur. In dit artikel wordt uitgelegd waar het kleurverschil vandaan komt en of dit schadelijk is.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Vaillant's nieuwe hr-ketels
De nieuwe ecoTEC plus en ecoTEC exclusive hr-ketels combineren hoge efficiëntie met installatiegemak en onderhoudscomfort. Beide ketels zijn toekomstbestendig en voorzien van de laatste technologieën. Dat betekent voor u scoren in vele opzichten!
Energiemeting, energiebeheer en facturering in één  
Met de nieuwe drukonafhankelijke regelkogelkraan van kleppenleverancier Belimo worden thermische energiemeting en -regeling, samen met via internet uitgelezen facturering, in één unit gecombineerd.
Lees verder >
Hoe regel ik de ventilatie zo zuinig mogelijk?
Vraaggestuurd ventileren is een vaak gebruikte term, zowel in woningbouw als in utiliteit en de industrie. Maar wat betekent dat precies in de praktijk?
Lees verder >
Partnernieuws
Enervalis Home Platform koppelt duurzame installaties
Enervalis Home Platform koppelt alle duurzame installaties in een woning. Daarmee wordt het mogelijk om het energieverbruik te monitoren en krijgt de installateur inzicht in het technisch functioneren van een installatie.
Lees verder >
Zo voorkom je rendementsverlies van verwarmings- en koelinstallaties
Consumenten en bedrijven kijken steeds kritischer naar de duurzaamheid van installaties. Lucht in het systeemwater vermindert de doorstroming en warmteafgifte. Daarom is het belangrijk om deze oorzaak van rendementsverlies te voorkomen.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright