ELF Voetbal nieuwsbrief van 16-11-2019
De ELF meest waardevolle nationale elftallen van Europa

De EK-kwalificatiewedstrijden zitten in de beslissende fase. Waar het ene topland al lang verzekerd is van een startticket op het EK van 2020, moet het andere land nog aan de bak in de resterende wedstrijden. Elk land heeft weer zijn beste spelers opgetrommeld om het land te vertegenwoordigen, maar welk land heeft nu eigenlijk de meest waardevolle selectie? En waar staat Nederland?


Lees verder
Interview Nathan Rutjes: "Ik ben Adri van Tiggelen enorm dankbaar"

Nathan Rutjes hing afgelopen zomer zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Dit seizoen is de 35-jarige Rotterdammer trainer van Sparta Onder 15. Daarnaast krijgt hij ontzettend veel verzoeken binnen. "Ik wil het liefst iedereen helpen, maar helaas gaat dit natuurlijk niet."

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Het extra dikke PANNA! Winterdoeboek is uit!

De winter? Dat is toch die tijd van het jaar waarin het zo vroeg donker is? Dat de velden zijn bevroren en een dikke deken op de bank je warm wordt. Nou, gelukkig is daar het PANNA! Winterdoeboek. Het extra dikke nummer is vanaf nu verkrijgbaar.

Lees verder
De laatste keer dat het Nederlands Elftal op bezoek ging bij Noord-Ierland

Het Nederlands Elftal kan zich vanavond gaan plaatsen voor het EK 2020. Dan moet er wel een resultaat worden gepakt in Noord-Ierland. Ter voorbeschouwing op het belangrijke duel duiken we de geschiedenis in en kijken we terug naar de laatste keer dat Oranje in  Noord-Ierland speelde.

Lees verder
Requiem voor Uli Hoeness: Eindbaas van Duitse voetbal stopt ermee

So long, Uli! Samen met Karl-Heinz Rummenigge bestierde hij sinds ongeveer het begin van de jaartelling de ongekend succesvolle voetbalmachine Bayern München. Rummenigge als het uithangbord voor heel Duitsland en erbuiten, Hoeness als het Beierse anker dat ervoor moest waken dat de aanhang zich niet van de club zou vervreemden. Nu zwaait Uli af. Ze zullen hem nog missen. Wij ook. Tschüss Uli - hier een requiem met een 'best of'.

Lees verder
Kennismaking: Finland gaat voor het eerst naar een eindtoernooi

Na meer dan een halve eeuw gaat Finland naar het EK van 2020. Een ruime overwinning op Liechtenstein betekende de definitieve kwalificatie. Maar wie spelen er bij het Scandinavische land? Wie is de bondscoach? Waar ligt hun kracht. Nou, lees dit artikel maar eens. Een kennismaking met Finland dus!

Lees verder
De Eerste Divisie wordt hervat: Deze talenten vielen tot dusver op

Terwijl alle Europese topcompetities stil liggen, gaat de Keuken Kampioen Divisie gewoon door. De vijftiende speelronde staat dit weekeinde op het programma. Ook dit seizoen breken er weer de nodige talenten door op het twee niveau van Nederland. ELF Voetbal zette de vier meest opvallende talenten voor je op een rij.

Lees verder
Speel de NEC Quiz!

N.E.C. was vrijdag jarig! En hoe oud ze zijn geworden zeggen we lekker niet, want da's vraag één. Hoeveel weet jij over de trots van Nijmegen?

Lees verder
FC Barcelona - RCD Mallorca08-12-2019
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Real Madrid - Espanyol Barcelona08-12-2019
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
FC Schalke 04 - Eintracht Frankfurt14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
FC Koln - Bayer Leverkusen14-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Borussia Dortmund - RB Leipzig14-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL