ELF Voetbal nieuwsbrief van 05-02-2020
De evolutie van de jarige Cristiano Ronaldo, jaar na jaar

Cristiano Ronaldo is vandaag jarig. De Portugese stervoetballer mag 35 kaarsjes uitblazen. De aanvaller van Juventus staat alweer bijna twee decennia aan de top. Een overzicht van de evolutie van CR7.


Lees verder
eDivisie helden strijden om Nederlandse titel FIFA 20

Op zaterdag 15 februari 2020 strijden de Nederlandse eDivisie helden om het Nederlands Kampioenschap FIFA20 en 50.000 euro aan prijzengeld! Kom jij je helden aanmelden? Ga naar www.edivisie.nl/finals en gebruik actiecode EDIVELFPANNA voor 20% korting.

Lees verder
Waar is de bodem voor Roda JC dan wél?

Was het 3 mei 2014 in Deventer? Roda JC won met 0-1 op het veld van Go Ahead Eagles, maar door een laks Ajax en een strijdvaardig NEC degradeerde de Limburgse trots wél uit de Eredivisie, na meer dan veertig jaar. Roda naar Oss en Velsen, provocerende camera’s van Powned. Erger ging het niet worden in Kerkrade. Toch?

Lees verder
Ogen op het oosten (1): Kan outsider Gladbach iets ongekends doen?

Van de vijf topcompetities heeft de Duitse dit seizoen met de leukste titelrace. In Frankrijk en Engeland is-ie beslist, in Spanje is het voetbal bovenin zo saai. Italië heeft met Internazionale en Juventus een mooie tweestrijd. Maar: de Bundesliga heeft een kopgroep van vier en de wedstrijden zijn vaak fantastisch om te bekijken. Tijd voor wat aandacht voor de titelkandidaten. Beginnen we met Borussia Mönchengladbach!

Lees verder
Ogen op het oosten (2): BVB met volle kracht vooruit

Van de vijf topcompetities heeft de Duitse dit seizoen met de leukste titelrace. In Frankrijk en Engeland is-ie beslist, in Spanje is het voetbal bovenin zo saai. Italië heeft met Internazionale en Juventus een mooie tweestrijd. Maar: de Bundesliga heeft een kopgroep van vier en de wedstrijden zijn vaak fantastisch om te bekijken. Tijd voor wat aandacht voor die titelkandidaten, nu Borussia Dortmund!

Lees verder
Waar staat Edson Alvarez op dit moment in de pikorde?

Zijn vrouw en kind mogen nog niet in Nederland wonen. Ten tijde van dat gemis is de reserverol van Edson Alvarez bij Ajax extra zwaar. Het is wachten op het omslagpunt. Voorlopig moet de Mexicaan, die zo goed aan zijn verblijf in Amsterdam begon, loeren op een nieuwe kans.

Lees verder
Onder de radar: 7 talentvolle topschutters buiten de topcompetities om in de gaten te houden

Robert Lewandowski, Erling Haaland en Ciro Immobile zijn dit seizoen niet af te stoppen in de Europese topcompetities. Ook buiten de top 10 competities van Europa zijn er dot seizoen talentvolle topschutters die het ene na het andere doelpunt scoren. ELF Voetbal lichtte zeven opvallende spelers uit.

Lees verder
"Zijn beste wedstrijd voor Liverpool" - Twitter over Sepp van den Berg

Het stadion was uitverkocht. Een bomvol Anfield Road kon daardoor eindelijk kennis maken met de echte Sepp van den Berg. Na een paar ongelukkige performances krijgt hij op Twitter veel lof over zijn spel tegen Shrewsbury Town.

Lees verder
"Virgil van Hoever!" - Twitter over de prestaties van Ki-Jana Hoever bij Liverpool

Ki-Jana Hoever was een van de piepjonge talenten die tegen Shrewsbury Town de kans kregen om zich te bewijzen bij Liverpool. Onder toeziend oog van Jurgen Klopp - via een live-stream weliswaar - maakte de Nederlandse verdediger indruk. Zo ook op Twitter.

Lees verder
Borussia Dortmund - Freiburg SC29-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Koln FC - Schalke 04 FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Paris Saint-Germain - Dijon FCO29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Arsenal FC29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Manchester United29-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com