Hi Fairtrade Friend 💚
 
We hebben je weer FAIR-tastisch veel te vertellen. Zo nodigen we je graag uit om mee te doen met de aankomende Fairtrade Week… Hoe? Door (h)eerlijke chocolade te kopen, je dagelijkse koffie te switchen voor Fairtrade koffie, te kiezen voor eerlijke bananen, of te kijken met welke producten je nog meer positieve impact kunt maken door te letten op het groen-blauwe keurmerk. Om alvast in de stemming te komen kun je de ‘Hoe eerlijk ben jij?' - quiz doen. Want ben jij nou echt zo eerlijk als je denkt? Alleen samen kunnen we de wereld eerlijk maken! Daarom zijn we zo ontzettend blij met een friend als jij 🫶
Image item
De Fairtrade Week komt er weer aan!
Over 1.5 week is het zover…. tijd voor de Fairtrade Week!✨ Van 28 oktober t/m 
5 november willen we extra benadrukken hoe belangrijk boeren en werknemers in Azië, Afrika en Latijns-Amerika zijn voor ons eten en katoen. Tijdens de Fairtrade Week werken supermarkten, merken en bedrijven samen om Fairtrade producten extra onder de aandacht te brengen. Wil je meewerken aan een eerlijke wereld met gelijke kansen voor iedereen? Kies dan één van de 12.000 Fairtrade producten met het groen-blauwe keurmerk en maak een positieve impact. 
🛒 Tijdens de Fairtrade week shop je Fairtrade producten ook nog eens extra voordelig. Dat is natúúrlijk een dikke win-win!
 
👉 Ga naar de site voor meer informatie, (h)eerlijke Fairtrade recepten en de Fairtrade Week aanbiedingen.
Write a title for your video here
Hoe eerlijk ben jij nou echt? 
Hoe eerlijk ben jij eigenlijk? Het lijkt misschien een makkelijke vraag, maar het is iets waar we allemaal over moeten nadenken. In een wereld die soms behoorlijk oneerlijk kan zijn, is het goed om regelmatig naar jezelf te kijken. Het begint met de keuzes die we maken in ons dagelijks leven, zoals wat we kopen, hoe we anderen behandelen en hoe we omgaan met de planeet.
 
Doe de quiz en check hoe eerlijk jij 🫵 bent! 
Image item
Image item
Team Fairtrade
 
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Youtube