De fijnste winterduikvakanties op een rij!

4 years ago


Text only:

 


Beste Do John,Waar kijk jij liever naar, een traditionele kerstboom, of een kleurrijk koraalrif met talloze Christmas Tree Worms? Als je voor de laatste optie gaat, hebben we een paar prachtige kerstreizen voor je in de aanbieding!Zoals altijd is het maar een greep uit ons totale aanbod en vind je op onze website het complete overzicht van al onze bestemmingen!


Onze klassieker: Groepsreis Manado Indonesië
Breng de feestdagen door in een land met een vriendelijke bevolking, een heerlijk warm klimaat en fantastische duikstekken met meer dan 4000 soorten vissen en creaturen. Op deze bestemming kom je dingen tegen die je nergens anders ziet!
 
Boven water biedt Sulawesi voldoende mogelijkheden om de Indonesische cultuur op te snuiven en te genieten van prachtige flora en fauna! Breng een bezoekje aan het levendige Manado, of zoek juist de rust van het oerwoud op. Per scooter, te voet of per paard, het is allemaal mogelijk!
Gegarandeerde vertrekdata: 18, 21 of 25 december 2014
Retourdata: 4 of 8 januari 2015
Prijs: v.a. € 2.395.- p.p. incl. ticket, overnachtingen, eten, drinken, 15 duikenpakket, reisbegeleiding
LEES MEER...
Groepsreis Marsha Shagra - het diepe zuiden van Egypte
Marsa Shagra, een levendig plaatsje aan zee is onze basis voor deze groepsreis. Het ligt op een half uur rijden ten zuiden van de luchthaven Marsa Alam en biedt naast het duiken ook perfecte mogelijkheden voor snorkelaars of voor diegene die het duiken willen leren. Het prachtige huisrif biedt een gezond koraal, met vele kleurijke koraalvissen, rifhaaien, schildpadden en soms zelfs dolfijnen. Al dit je eerste bezoek aan de Rode Zee is, dan is dit zeker de beste bestemming om mee te beginnen.
 
Vertrekdatum: 23 december 2014
Retourdata: 31 december 2014, 2 of 4 januari 2015
Prijs: v.a. € 1.395,- o.b.v. 2 persoonskamer, incl. volpension, 10 begeleide duiken en ongelimiteerd huisrifduiken
LEES MEER...
Groepsreis Duikersparadijs Bonaire
Bonaire wordt met recht een duikersparadijs genoemd. Je vindt er 86 officiële duikstekken met prachtige riffen vol papegaaivissen, barracuda's, murene, schildpadden, tarpons en nog veel meer. Alle duikstekken zijn goed bereikbaar en er is echt voor ieder wat wils qua duikniveau.
 
En boven water? Met een cocktail in je hand en je voetjes in het zand, verdwijnt de werkstress als sneeuw voor de zon! Naast duiken kun je op Bonaire nog van alles doen. Van kayakken, tot paardrijden, van een bezoek aan Washington Natuurpark, tot en met de slavenhutjes van de zoutwinning.
 
Vertrekdata: 23, 24 of 27 december 2014
Retourdata: 31 december 2014, 1, 2 of 9 januari 2015
Prijs: v.a. € 2.195,- p.p. inclusief 10 begeleide duiken
LEES MEER...
Individuele reis Mexico - Spectaculaire rif- en grotduiken in Yucatan
Lange witte zandstranden, aangename temperaturen, heerlijk eten, rijke culturele historie, vriendelijke bevolking en bovenal spectaculaire rif-en grotduiken, Yucatan het schiereiland aan de oostkant van Mexico biedt het allemaal. Deze bestemming behoort tot de top 10 duikbestemmingen ter wereld, nergens anders vind je zo’n diversiteit aan duiklokaties! Zo kun je prachtige koraalduiken maken op het één na grootste rif ter wereld bij Cozumel, stier-en walvishaaien begroeten langs de Riviera Maya, of duiken in de Cenotes, een ondergronds gangenstelsel met kristalheldere zoetwaterbronnen. Bovendien vind je in Yucatan ook overal overblijfselen van de rijke Maya cultuur, met Chichén Itza en Tulum als indrukwekkende hoogtepunten.
 
Vertrek- & retourdata: naar eigen voorkeur
Prijs: v.a. € 1.795,- p.p., inclusief 10 duiken
LEES MEER...
Individuele reis Thailand - Khao Lak Palm Garden Resort (met optionele liveaboard)
Thailand heeft zo ontzettend veel te bieden, dat we eigenlijk geen keus willen maken uit ons reisaanbod. Maar we doen het toch, want we hebben een nieuwe reis op het programma staan en wel naar Khao Lak. Dit plaatsje, aan de westkust ligt aan het hart van de Andamanzee en staat bekend om zijn kilometers lange stranden. Schitterend wit zand, zo ver als je kunt kijken!
 
De duikschool waar we voor deze reis mee samenwerken is van topkwaliteit en zij organiseren diverse dag-duiktrips naar de nabij gelegen Similan eilanden. Maar je kunt ook meegaan op één van de liveaboards langs de Similan eilanden, of Koh Bon, Koh Tachai en Richelieu Rock. Hier duiken betekent genieten van grote scholen vis, kleurijke harde en zachte koralen. En als bonus kans op ontmoetingen met walvishaaien en manta's!
 
Vertrek- & retourdata: naar eigen voorkeur
Prijs: v.a. € 995,- o.b.v. 2 persoonskamer, verblijf 11 dagen en 9 nachten incl ticket, transfer, verblijf en ontbijt
LEES MEER...
Heb je nog vragen, of ben je op zoek naar een duikreis naar een speciale bestemming? Laat het dan even weten via travel@vakantieduiker.nl, of bel ons op +31 (0)10 - 822 23 20. 
Groeten, Iduna en Bob
 


Je kunt hier je inschrijving voor deze nieuwsbrief wijzigen of annuleren:

Change your subscription
UnsubscribePowered by Joobi


 


 

Vakantieduiker.nl

Categories: Holidays Abroad Diving | Aquatics Sport Hobby | Leisure Aircraft | Aviation
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019