29 May 2017

De financiële risico’s van een NEN 3140 inspectie

Het inspecteren van een elektrische installatie aan de hand van NEN 3140 kan volgens Elektroraad Expertise grote financiële risico's opleveren voor inspecterende bedrijven. Wat kunnen zij doen om financiële schade te voorkomen? Het begrip 'Installatieverantwoordelijke' blijkt van...
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
2 min
Opwek eigen energie bespaart 1 miljoen liter diesel
1 min
Ledverlichting voor klokken Hotel New York
1 min
Tekort aan leerlingen, niet aan werk
2 min
Een realistische proeftuin voor gelijkstroom
Bekijk al het laatste nieuws
(Advertorial)
Een goede indruk op het eerste gezicht
De eerste indruk is, zoals bekend, een daalder waard. Bij een gebouw krijgt u deze meestal al bij de voordeur. Daarom moet hier alles kloppen. Zoals bij het Gira System 106, het nieuwe deurstationsysteem van metaal in een puristisch, edel design.
(Advertorial)
Configureer eenvoudig unieke ledverlichting
De nieuwe Lumiko Modulair collectie bestaat uit led-spots, led-downlighters en led-trackspots. Met de nieuwe Lumiko Configurator stelt u simpel en snel een armatuur naar wens samen. Deze houdt o.a. automatisch rekening met bestaande gatmaten, passende filters en geschikte drivers. Complete configuraties kunt u als boodschappenlijstje exporteren naar PDF en aanbieden aan uw groothandel. Probeer ...
Partnernieuws
LEDVANCE opent showroom in Frankrijk
LEDVANCE opent een nieuwe showroom te Molsheim, in de Franse Elzas. Op een oppervlakte van 500 m² wordt alle knowhow van het merk gepresenteerd voor klanten uit heel Europa. In de nieuwe showroom is het volledige productaanbod van LEDVANCE te zien: van led tot traditionele technologie, van led-armaturen tot intelligente en connected oplossingen.
Is uw 3D-contentbibliotheek altijd up-to-date?
Steeds meer installateurs onderhouden zelf een bibliotheek met fabrikantspecifieke 3D-content. Het lijkt ideaal: content is in eigen beheer direct voorhanden.
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Gawalo
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens