Wanneer ontstonden de eerste dildo's?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Gebruikten oermensen ook al seksspeeltjes tijdens het masturberen?

Oermensen wisten zich wel te vermaken in hun grot. Archeologen komen regelmatig seksueel ogende objecten tegen. Seksspeeltjes bestaan dus al millennia. Of maken we dat ervan met onze eigen rijke fantasie?

 
 
Quest
 

Elkaar pesten is ook dieren niet vreemd

Mensen kunnen elkaar bewust het leven zuur maken. Maar hoe zit dat bij dieren? Worden arme, onschuldige dieren op net zo’n wrede manier fysiek en mentaal toegetakeld door hun soortgenoten?

 
 
Quest
 

Sinds wanneer zijn we in Nederland weg van superfood?

Boerenkool en blauwe bessen waren twintig jaar geleden ook al verkrijgbaar. Toen schaarden we ze nog gewoon onder groente en fruit. Wanneer zijn we dat superfood gaan noemen?

 
 
Quest
 

Hét cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom

Geschiedenis lijkt soms te draaien om belangrijke jaartallen en de grootste gebeurtenissen. Maar de Quest Historie-scheurkalender bewijst dat het alledaagse leven van gewone mensen minstens zo interessant is.

 
 
Quest
 

Het covergevecht van Rico Verhoeven en Badr Hari

Men’s Health ligt deze maand met twee verschillende covers in de winkel. Op de ene staat Rico Verhoeven en op de andere Badr Hari. Daarmee strijden de mannen niet alleen in de ring (op 21 december in Gelredome), maar ook in het schap. Nu alleen nog zorgen dat jouw favoriet de coverwedstrijd wint.

 
 
Quest
 

Vier goeroes met hele bizarre verhalen

Steeds minder mensen geloven in God. Dat weerhoudt deze goeroes er niet van om zichzelf op te werpen als spiritueel leider. Van een gereïncarneerde Jezus tot een Kroaat die claimt met zijn blik mensen te kunnen genezen. 

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Zo helpt trainingsinstituut De Baak jou met je persoonlijke ontwikkeling

Als je ’s morgens al weet hoe de rest van je werkdag eruit gaat zien, dan is het tijd voor verandering. Maar wacht nog even met je baan opzeggen, kijk eerst eens naar jezelf.