Kennisbanken E-installatie
Online versie
De groepenkast & Kema-keur
Een lezer stelde een vraag naar aanleiding van ons artikel ‘NEN-normen en de groepenkast’. De vraag heeft betrekking op het Kema-keur.
Lees verder >
Prefab meterkast vastgelegd in technische afspraken
Netbeheerders, leveranciers van groepenkasten en bouwbedrijven zaten aan tafel om afspraken te maken over meterkast en aansluiting in de zogeheten NTA 8769.
Lees verder >
Grotere vraag naar laadpunten door aangepast Bouwbesluit
Een recent doorgevoerde wijziging van het Bouwbesluit verplicht eigenaren van bepaalde panden tot het laten aanleggen van laadvoorzieningen voor elektrische auto’s. Installateurs kunnen hun klanten hier op wijzen.
Lees verder >
Schakelkasten opleveren: houd rekening met mutaties
Schakelkasten moeten veilig en bedrijfszeker worden opgeleverd. Ze moeten daarbij voldoen aan de NEN-IEC-61349. In de praktijk gaat het nogal eens mis. 
Lees verder >
Belangrijke aspecten van NEN 1010
Elektrische installaties in woningen en bedrijfspanden moeten voldoen aan de NEN 1010. Dit artikel behandelt een aantal belangrijke aandachtspunten van deze norm.
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Warmtebeeldapparatuur met infraroodtechnologie
Warmte is een bijproduct dat ontstaat bij het gebruik van elk elektrisch circuit, ongeacht de omvang. De meeste problemen met elektrische systemen manifesteren zich in de vorm van warmte. 
Lees verder >
Blog
Zonnepanelen en de grote schoonmaak
Een periodieke controle van zonnepanelen is uiterst belangrijk: iedereen wil het optimale vermogen van zijn panelen blijven benutten. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Alles in 1
De online Kennisbank Installatie Journaal biedt u alle informatie over NEN 1010, Power Qualtity, Verdeelsystemen, Atex, NEN 3140, Duurzame Energie en Machineveiligheid op 1 plek! Als u het antwoord niet vindt, dan legt u de vraag gewoon gratis voor aan onze experts.
Probeer nu 2 weken gratis > 
Whitepaper
Elektrische voertuigen opladen
De snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen (EV’s) vereist een overeenkomstige infrastructuur voor het opladen van de accu’s.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright