Kennisbanken E-installatie
Online versie
De groepenkast & NEN-normen

Er gelden regels voor de meterkast en de groepenkast. Dit om risico’s zo veel mogelijk uit te sluiten en bij calamiteiten snel in te kunnen grijpen.

Lees verder >
Ontwikkeling brandstofcel gaat door

De brandstofcel is al jaren een grote belofte. Maar vooralsnog is de brandstofcel volledig afhankelijk van overheidssteun.

Lees verder >
‘Papieren handboek is passé’

Veel servicegerichte bedrijven werken nog met papieren handboeken. Volgens Tim Hermans van HSO is deze manier van informatievoorziening niet meer van deze tijd.

Lees verder >
(advertorial)
Zakendoen
Benut je kansen optimaal
Zet in je agenda -> 30 oktober -> Zaken doen in de bouw. Twee praktische workshops over de connectie tussen effectief netwerken en het binnenhalen van opdrachten.
Met korting naar het Nederlands Warmtepomp Congres

Tijdens Vakbeurs Energie wordt het Nederlands Warmtepomp Congres 2018 gehouden.

Lees verder >
Ledverlichting voor Maastunnel Rotterdam

De Maastunnel in Rotterdam wordt gerenoveerd. Schréder voorziet de twee autotunnels van nieuwe ledverlichting.

Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Slimme, nieuwe aircobeugel van JMV

Hoe vaak komt het niet voor dat je een koelleiding wilt installeren en daarnaast ook nog een stuurstroom- of voedingskabel moet plaatsen? Voorheen had je wel 5 verschillende zadels nodig om deze kabels te bevestigen. Met de nieuwe aircobeugel van JMV kun je al deze kabels met één beugel vastzetten.

Lees verder >
Najaarsronde SDE+ 2018, belangrijke veranderingen zon-PV

Op 10 juli jl. werd de kamerbrief van minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat over de najaarsronde van de SDE+ 2018 gepubliceerd. In deze kamerbrief komt een aantal veranderingen aangaande de subsidie naar voren. 

Lees verder >
Blog
Decentralisatie, wat betekent het en wat hebben we eraan?

De combinatie van innovaties die energie produceren, verspreiden en consumeren, zorgt voor een grote verandering in de energie-industrie.

Lees verder >
Whitepaper
De brandstofcel

De brandstofcel is op weg naar volwassenheid. Het is een relatief schone technologie, geen uitstoot van stikstofoxiden, zwaveloxiden en fijnstof en met het groener worden van het gasnet, krijgt deze technologie een steeds duurzamer karakter.

Lees verder >
Domotica 3.0, de toekomst van gebouwautomatisering

Wat is de toekomst van slimme gebouwen? Wat zijn de voorwaarden om als installateur of technisch dienstverlener succesvol te zijn en blijven in smart buildings? Welke slimme technieken lenen zich daarvoor het best?

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright