Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
De heide staat in bloei! Door het hele land kleuren de heidevelden weer pimpelpaars. Wij geven je een overzicht van de mooiste heidegebieden in Nederland, inclusief tips voor mooie wandelingen. Wacht niet te lang, want over een paar weken is het feest alweer over. Waar ga jij de paarse kleurenpracht bewonderen?
 
Loop mee met de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht

Zij aan zij wandelen voor borstkankeronderzoek, dat doe je tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht op zaterdag 17 september. Loop jij 10, 20, 27 of 42 kilometer tussen Amsterdam en Zaandam? Er staan al bijna 10.000 wandelaars ingeschreven dus het belooft een gezellige tocht én groots finishfeest te worden.
 
 
Een ruige natuurwandeling in de Dintelse Gorzen

In natuurgebied de Dintelse Gorzen (NB) zorgt een mix van zoet en zout water voor een interessante combinatie aan vegetatie en dieren. Onze reporter Eva Hopstaken maakte een ruige wandeling in dit walhalla voor watervogels en waterminnende wandelfanaten. Met een beetje geluk landt hier een lepelaar voor je voeten!
 
 
 
Op wandelavontuur met/zonder beperkingen
Voor Tim van Bezooijen is een lange wandeling een uitdaging. Sinds zijn geboorte leeft hij met spierspasmes en onwillekeurige bewegingen. Op Wandel.nl vertelt hij over zijn ervaringen
met wandelvakanties en een off-road rolstoel. "Met een beetje hulp en misschien een hulpmiddel, kunnen we allemaal op avontuur!"
 
 
Zet jij Georgië op je wandelbucketlist?

Ooit gedacht aan Georgië als wandelbestemming? Het land is nog niet ontdekt door het massatoerisme, maar wel veilig en zeer verrassend, met imposante natuur en berglandschappen. Hier kom je nog op plekken waar je je alleen op de wereld waant. Onze tip voor je wandelreis!
 
Klimmen en dalen op de GR5

De langeafstandswandelroute GR5, van Hoek van Holland naar Nice, kenmerkt zich door de goed onderhouden en gemarkeerde paden. Hoe raakten Mirelle Geervliet en Mariska Vos tóch van de route af? Wat maken ze allemaal mee op grote hoogten in de Jura en de Franse Alpen? Je leest het in het nieuwe deel van hun wandelblog.
 
 
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, Nederland