Preston Palace

Geachte meneer Do,

Bent u toe aan een welverdiend weekend? Tijd om plannen te maken! Wat dacht u van een lekker dagje uit met uw gezin, een gezellig avondje stappen met uw vrienden of even heerlijk tot rust komen bij Preston Palace? Het kan allemaal! Onbeperkt, onbezorgd en optimaal genieten voor jong en oud.

Met vriendelijke groet,

 

Herfst last-minutes!

Snel behoefte aan all-in genieten? Bij Preston Palace bent u aan het juiste adres. Bekijk onze scherpe herfst last-minutes en profiteer voordat het te laat is. Let's go!

Tel uit uw winst!
 
 

Verlenging gratis upgrade!

Wegens succes verlengd! Boek tot en met oktober een mooie Classic kamer, voor de prijs van een Economy kamer. Enkel geldig voor nieuwe boekingen. Profiteer snel!

Reserveer uw gratis upgrade!
 
 

Zondag 29 oktober 2017

Magic Unlimited!

Beleef een all-inclusive magische middag bij Preston Palace met Magic Unlimited! Deze betoverende show zal iedereen doen verbazen. Fun voor de hele familie! Hocus pocus, hoe doen ze dat toch?

Boek uw magische middag!
 

Vier uw herfstvakantie!

Beleef de herfst in volle glorie. Een vakantie bij Preston Palace staat voor plezier, actie en een onvergetelijk moment om samen te zijn. Altijd all-inclusive!

Plan uw herfstvakantie!
 
 

⭐️⭐️⭐️ ''Superior''

Preston Palace is officieel gecertificeerd door de Europese Hotelclassificatie met 3-sterren én de bonusclassificatie 'Superior'. We zijn TROTS op deze eer! Komt u ook?

Lees het volledige nieuws!
 
 

Bezoek ons ook op prestonpalace.nl

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Meld u hier af.