De Holtweijde komt weer tot leven!
 
Niet goed leesbaar? Klik hier.
De Holtweijde komt weer tot leven!
Geachte gasten,
 
De Veiligheidsregio Twente heeft besloten dat we weer gasten mogen ontvangen in Twente, maar wel met een paar restricties. Daar zijn we blij mee, want na al die tijd tegen een leeg hotel aan te hebben gekeken, snakken we naar gasten om ons heen.
 
Natuurlijk zijn we gebonden aan alle raadgevingen en protocollen van het RIVM, maar dat is inmiddels uitgebreid vastgelegd in een protocol voor uw en onze veiligheid in De Holtweijde, dus wat ons betreft bent u welkom. Al onze suites, cottages en landhuizen hebben eigen sanitair, dus met een paar afspraken over schoonmaak en verzorging, moet het goed te doen zijn om u op het bekende Holtweijde niveau te ontvangen.
 
Faciliteiten die we (nog) niet kunnen bieden zijn: het zwembad, de fitnessruimte, de sauna’s en ons Health & Wellness Center, maar u kunt er wel op uit met de fiets of te voet door de prachtige Twentse natuur. Terug van uw uitstapje, op uw eigen terras of balkon, kunt u genieten van de zon en een boek, onder het genot van een glas wijn. De maaltijden serveren we gewoon in ons restaurant, alle tafels op ruime afstand van elkaar en ook het ontbijt wordt aan uw tafel geserveerd, niet vanaf een buffet. We doen er alles aan om het risico voor u en onze medewerkers te minimaliseren. Op onze website www.holtweijde.nl/corona-maatregelen kunt u lezen hoe wij omgaan met de situatie om uw en onze gezondheid te waarborgen.
 
Ook bieden we de mogelijkheid om voor een dagtripje een lunchpakket mee te nemen, omdat de horeca onderweg nog niet open is. Hooguit vindt u hier of daar een mogelijkheid voor een kopje ‘take-away’ koffie. Het zal even anders zijn dan u gewend bent, maar samen kunnen we er een mooi verblijf van maken, waarbij u er in elk geval even uit bent.

Wat bieden we aan? Een verblijf op basis van half pension of logies met ontbijt, de mogelijkheid om uw diner op de kamer te laten bezorgen (roomservice) of in het restaurant te eten en lunchpakketten en versnaperingen voor onderweg als u op pad wilt gaan met de fiets, auto of te voet. Hierbij de mogelijkheden en tarieven.
Junior Suite
Landhuis Suite
Reezicht Suite
Royal Suite
Cottages
Schotse Royal Suite
Panorama Suite
vanaf € 109,00 per nacht o.b.v. logies en ontbijt
vanaf € 109,00 per nacht o.b.v. logies en ontbijt
vanaf € 124,00 per nacht o.b.v. logies en ontbijt
vanaf € 169,00 per nacht o.b.v. logies en ontbijt
vanaf € 169,00 per nacht o.b.v. logies en ontbijt
vanaf € 199,00 per nacht o.b.v. logies en ontbijt
vanaf € 249,00 per nacht o.b.v. logies en ontbijt
Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een tweepersoons bezetting. Kinderen tot 12 jaar verblijven op basis van logies en ontbijt voor € 12,50 per nacht. Hiervoor plaatsen we een extra bed op uw suite, per suite maximaal 1 bijzetbed.

Een 3-gangen diner serveren wij vanaf € 39,00 per persoon.

Mogen wij u weer verwelkomen op ons landgoed?
Reserveer nu

Met hartelijke groet,
mede namens alle medewerkers van
Landgoed de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen

Twitter
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2020 Landgoed de Holtweijde, Alle rechten voorberhouden
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.
Ons adres:
Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp