Bekijk deze e-mail in je browser
De honden op Curaçao hebben nu je hulp nodig!

Lieve Animals Today-volgers,

Vandaag op Wereld Zwerfdierendag vraag ik jullie aandacht voor een nijpend probleem:  de honden op Curaçao hebben onze hulp nodig! Op Curaçao is sinds afgelopen donderdag een totale lockdown van kracht in de strijd tegen het coronavirus. Dat raakt niet alleen heel veel mensen, maar zorgt ook voor grote problemen met de honden op het eiland. Veel honden werden verzorgd door mensen van hotels, restaurants en cafés, maar omdat iedereen binnen moet blijven en er ook geen toeristen meer zijn krijgen de meeste straathonden geen voedsel en water meer.

Na de documentaire ‘Lost in Paradise: The Dogs of Curaçao’ en het sterilisatieproject dat daaruit volgde voelen we bij House of Animals een sterkte verbondenheid met de dierenbeschermers op het eiland. Toen ik gisteren met Djoeke van Stichting Dog en Mirjan van Stichting Rescue Paws Curaçao sprak waren zij heel duidelijk: op dit moment is hulp voor Stichting Feed Friends het belangrijkste. Zij hebben voor 48 vrijwilligers ontheffing aangevraagd om de straat op te mogen om zwerfhonden van voedsel en water te voorzien. Dat is nu harder nodig dan ooit.

Op dit moment worden er dagelijks zo’n 120 zwerfhonden gevoerd en dat aantal gaat nu zeker toenemen. Omdat mensen geen geld meer hebben worden honden gedumpt, maar het geld van Stichting Feed Friends om voer voor ze te kopen raakt snel op. Wij zijn daarom een inzamelingsactie gestart, zodat de vrijwilligers van Feed Friends de zwerfhonden op Curaçao tijdens deze afschuwelijke crisis kunnen blijven helpen.

Help de honden op Curaçao

Met een donatie van 10 euro kan Feed Friends een zwerfhond een maand lang te eten geven. Het is in deze moeilijke en onzekere tijd niet makkelijk om te vragen, maar toch doe ik het. Help jij mee door een (kleine) donatie te doen? Klik dan op de groene knop. Alle beetjes helpen.

Tot slot, pas op jezelf en laten we zo goed mogelijk voor elkaar en alle dieren zorgen.

Hartelijke groet en enorm bedankt voor je steun en betrokkenheid!

Karen Soeters - House of Animals


 

De honden op Curaçao hebben nu je hulp nodig!

‘Lost in Paradise: The Dogs of Curaçao’

In de documentaire ‘Lost in Paradise: The Dogs of Curaçao’ uit 2018 gaat Karen Soeters naar Curaçao om uit te zoeken waar precies het probleem ligt en waar de oplossing gezocht moet worden om de zwerfhonden op het eiland een beter leven te geven. Ze spreekt met de verschillende dierenbeschermingsorganisaties op Curaçao en gaat mee met onder andere klachteninspecteur Gerald (Gerry) Riley van Dierenbescherming Curaçao. Hij heeft een melding binnengekregen van twee verwaarloosde honden in een tuin. Eenmaal aangekomen op het adres doen Gerry en Karen een schokkende ontdekking…

Lees ook op Animals Today: Karen's blog: De donkere kant van Curaçao
De honden op Curaçao hebben nu je hulp nodig!


Wil je ons werk op een bijzondere manier steunen? Dat kan! Via Birdwise.nl gaat  €10,- van elke aankoop direct naar House of Animals. Een extra goede reden om zo’n mooie, decoratieve tuinvogel, eekhoorn of egel te bestellen. Klik op de banner voor meer informatie.
Zonder jouw hulp kan Animals Today niet verder groeien

Animals Today is deel van House of Animals, een stichting zonder winstoogmerk geheel gerund door vrijwilligers. Waardeer je hetgeen Animals Today en House of Animals doen? Steun ons dan met een donatie t.n.v. Stichting House of Animals te Utrecht

IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93  (eventueel o.v.v. 'donatie Animals Today')


Of klik op de grote knop hieronder.

Alvast heel veel dank!
 
Word vriend van House of Animals
Deel deze nieuwsbrief:
Facebook Facebook
Twitter Twitter
E-mail E-mail
LinkedIn LinkedIn
Volg Animals Today via:
Website
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo
YouTube
RSS
PiepVandaag.nl nieuwsbrief
  Website: www.animalstoday.nl
  E-mail: info@animalstoday.nl

  © 2020 Animals Today
 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je daarvoor bent aangemeld via de website. Stel je het ontvangen van de nieuwsbrief niet langer op prijs dan verzoeken wij je dat hieronder aan te geven. Desgewenst kun je tevens je gegevens aanpassen.

Ik wil de nieuwsbrief niet langer ontvangen

Ik wil mijn gegevens aanpassen


AnimalsToday / House of Animals
Amsterdamsestraatweg 67a
3513 AB Utrecht - Netherlands