Emancipatie • FVD • Muziekindustrie • Lockdown
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
 
 

Uiteraard doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat u Elsevier Weekblad op tijd in uw brievenbus ontvangt, ondanks de mogelijke impact van het coronavirus. Graag willen wij u erop wijzen dat u te allen tijde gebruik kunt maken van de mogelijkheden om ons weekblad digitaal te lezen. Als abonnee hebt u altijd en overal onbeperkt toegang tot alle digitale edities en artikelen van Elsevier Weekblad via onze website en app.
Hebt u nog niet eerder gebruik gemaakt van de digitale mogelijkheden van Elsevier Weekblad? Dan leggen wij u graag in enkele stappen uit hoe u toegang kunt krijgen tot onze digitale producten: u leest hier hoe u zich online kunt registreren om Elsevier Weekblad digitaal te lezen.

 
Elsevier Weekblad
 

Beste lezer,

Ze kwamen op een positie of in een vak terecht waar eerder louter mannen zaten. De vrouwelijke eerstelingen hebben ieder hun eigen verhaal, maar stuk voor stuk zijn ze doorzetters.

Lees meer >
 
 
 

Alle goeds.

Arendo Joustra
Hoofdredacteur

P.s.: U kunt sinds kort ook luisteren naar de podcasts van Elsevier Weekblad. Bijvoorbeeld de nieuwste aflevering van Non Solus met Arendo Joustra: Makkelijke en gevaarlijke tendens: andermans baan overbodig verklaren. Wilt u zich abonneren zodat u geen podcast mist? Dat kan hier.

 
 
 
EW 2020 - 19  
 
 

Opinie

 
Kabinet, geef ons doel en tijdpad van lockdown!  

René van Rijckevorsel

Kabinet, geef ons doel en tijdpad van lockdown!

Lees meer >
 
 
Muziek­industrie verdient lof voor zelfoplossend vermogen  

Joppe Gloerich

Muziek­industrie verdient lof voor zelfoplossend vermogen

Lees meer >
 
 
Forum moet grondige schoonmaak houden  

Eric Vrijsen

Forum moet grondige schoonmaak houden

Lees meer >
 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Positief   Negatief