Martijn Noort en Keoma Aidhen schitteren als Christian en Satine!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
BINNENKORT IN UTRECHT, MOULINROUGE! KAARTVERKOOP GESTART. GET READY TO ROUGE!
 
 
Martijn Noort en Keoma Aidhen kruipen vanaf september in de huid van Christian en Satine in Moulin Rouge! De Musical in het Beatrix Theater Utrecht. De gepassioneerde musicaltalenten schitteren naast Carlo Boszhard in de extravagante musical over waarheid, schoonheid, vrijheid en vooral liefde. Waarbij Christian, de jonge dichter, verliefd wordt op de mooie courtisane Satine in de legendarische Parijse nachtclub Moulin Rouge. Droom weg bij dit betoverende liefdesverhaal en geniet van meer dan 70 bekende nummers in de mash-up musical, gebaseerd op de legendarische film MOULIN ROUGE! van Baz Luhrmann.
BUTTON: LEES MEER
 
FOTO VAN MARTIJN NOORT VOOR EEN RODE ACHTERGROND MET DAARNAAST DE TEKST MARTIJN NOORT ALS CHRISTIAN
 
Martijn vierde al enorme successen in grote musicalproducties in Duitsland. Nu is hij klaar voor de complexe rol van Christian. “Er zitten zo veel prachtige lagen in de rol van Christian en hij mag vele iconische nummers zingen, dat het een genot wordt om in zijn huid te kruipen.”
BUTTON: LEES MEER
 
FOTO VAN KEOMA AIDHEN VOOR EEN RODE ACHTERGROND MET DAARNAAST DE TEKST KEOMA AIDHEN ALS SATINE
 
Keoma speelde eerder de rol van Jasmine in Disney’s ALADDIN en was te zien in On Your Feet!. Ze kan niet wachten om binnenkort in het leven van Satine te duiken. “Prachtig en uitdagend om te spelen en te mogen zingen. Een echte droomrol.”
BUTTON: LEES MEER
 
SHOW INFO: Locatie: AFAS Circustheater Scheveningen, Wanneer: woe t/m zo (middag- en avondvoorstellingen), Duur voorstelling: 2 uur en 45 min (inclusief pauze)
 
  STAGE FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM TIKTOK  
Heeft u feedback op deze e-mail?
 
positieve feedback     negatieve feedback
 
contact / afmelden

Deze e-mail is verzonden naar:
newsletter@newslettercollector.com

Fotocredits: Rob Jacobs


© 2024 Global Creatures. Moulin Rouge® is a registered trademark of Moulin Rouge.