Veel aandacht voor duurzaamheid
Facto
Young professionals
Online versie
10 werkplekconcepten
Wat willen young FM'ers?
Voor young FM'ers is niet alleen het werk zelf belangrijk, ze kijken steeds vaker naar randfactoren zoals een fijne werkplek. Dus als je als organisatie het beste talent wilt aantrekken, is het geen tijdverspilling om op de hoogte te zijn van de ideale werkplek van deze jongste generaties én om te investeren in deze werkplekconcepten.
artikel Facto.nl, dit wordt er verwacht van young fm'ers
Wat wordt er verwacht van young FM’ers?
Na hun opleiding gaan young FM’ers natuurlijk ‘echt’ aan de slag. Maar wat verwachten teamleden eigenlijk van hun nieuwe collega? Wat kun je met al die nieuwe kennis, maar eigenlijk zonder werkervaring?
PW
Duurzaamheid centraal
Gemeente Utrecht heeft ambitieuze doelstellingen op gebied van duurzaamheid. Om die te bereiken speelt duurzame en circulaire inkoop van facilitaire producten en dienstverlening een belangrijke rol. Sanne van Meegdenburg is coördinator Inkoop- & Contractmanagement. We legden haar 9 vragen voor.
PW
Speciaal voor young FM

Hét kennis- en inspiratiefestival voor young FM'ers staat weer voor de deur. Ook dit jaar weer een programma vol vernieuwende en innoverende ontwikkelingen op facilitair gebied.

Meld je aan en je bent verzekerd van een hartstikke leuke en leerzame middag vol interessante sprekers, kennissessies, innovatieve projecten en gezelligheid. 

wp carriere
Tips van ervaren profs
Hoe maak je carrière binnen FM? Welke lessen leerden ervaren FM’ers aan het begin van hun carrière en wat wordt er eigenlijk verwacht van een jonge facility professional? We stelden 6 vragen aan 10 ervaren Facility professionals. 
Trends 2021 FM
Duurzaamheid en technologie belangrijkste trends volgens FM-talenten
Wat verwachten startende FM’ers van de branche? In de rubriek Rising Star vragen wij young FM wat de belangrijkste FM-trend is. De antwoorden zijn divers, maar duurzaamheid en technologie vormen de rode draad.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright