De Kersenboom Nieuwsbrief

6 years ago
  • Html
  • Text

Beste Do,


Hoe zorg jij goed voor jezelf?

Wil je meer weten over

* Een gezond ontbijtprogramma

* Een gezond gewicht

* Meer energie

* Meer blijheid

* Een extra inkomen

Kom dan eens langs voor een Persoonlijke Welzijnsevaluatie.

Het is zover ... 2013! Ik hoop op een liefdevol, passievol & gezond jaar.

Ik ben dit jaar gestart met de Nieuwjaarsduik. Nooit gedacht dat ik dat ooit eens zou doen. Ik vond het zo onzinnige gebeurtenis en toch ben ik het gaan doen.

De reden waarom ik hieraan heb meegedaan is omdat ik in het jaar 2012 een aantal keer uit mijn comfortzone ben gestapt en dingen heb gedaan die bij mij angst opriepen. Het meest beangstigende wat ik vorig jaar gedaan heb was het gaan presenteren van een radioprogramma.

Wat ik er zo jammer aan vond was dat ik iedere keer van tevoren een paar dagen lang strak stond van de angst. Terwijl het gevoel achteraf heerlijk was. Dit stond zo tegen mijn gevoel van willen genieten in dat ik ben gaan zoeken naar manieren om ook van tevoren te kunnen genieten van het uit mijn comfortzone te stappen. Genieten van de angst als het ware.

Ik ben een keertje bij een lezing geweest van Marinus Knoope over zijn boek "De Ontknooping" en daar liet hij d.m.v. een voorbeeld zien dat je ook kunt genieten van angst. Kijk maar eens naar sommige mensen in de achtbaan, ze gillen het uit van plezier. Zo ziet genieten van angst eruit.

Dit gegeven was heel herkenbaar voor mij. Want ook ik ben iemand die geniet van de achtbaan. In de rij kan ik me al helemaal verheugen op de rit die komen gaat. En vooral een nieuwe onbekende achtbaan geeft een fijn gevoel van spanning.

Dit is dus de reden waarom ik heb meegedaan met de Nieuwjaarsduik dit jaar. Ik wilde bewust mijn comfortzone verlaten en ervan genieten. Ik heb heel bewust stilgestaan bij het spannende gevoel van tevoren. En alle gevoelens van ongemak heb ik voor lief genomen. Er met zachtheid naar gekeken, ze ruimte gegeven, ze mochten er zijn.

En het is gelukt, ik heb van minuut tot minuut van het spannende gevoel genoten. Zelfs van het koude water op mijn lichaam kon ik genieten. En achteraf ... ik voelde mij super blij.

Veel liefs,

Denise

Wil je dat ik je help jouw doelstellingen qua leefstijl te behalen? Maak dan eens kennis met het unieke voedingsprogramma waar ik mee werk en durf krachtig te zijn van binnenuit!

Artikel: Onze grootste energiekostenpost

Onze grootste energiepost is onze drang naar comfort. We zijn steeds maar druk om te zorgen dat we het zo comfortabel mogelijk hebben. Alles wat ons comfort in de weg staat zien we als een bedreiging. En dan stoppen we er ontzettend veel energie in om deze dreiging kwijt te raken.

Een dreinend kind, het moet stoppen! .... (lees verder)

Als mijn onderwerpen je aanspreken, luister dan op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur naar het programma Moedertijd, wat ik presenteer op www.radio-a6.nl

Afgelopen maandag tijdens mijn laatste uitzending dit jaar kwam het onderwerp 'Hormonen' aan de orde. Een deel hiervan is hier te lezen op mijn blog.

Voel je jezelf niet goed omdat je niet lekker in je vel zit en je je vooral moe voelt, bel me dan direct, tel: 06 44329059 of stuur een mail naar info@dekersenboom.nl

Ken je anderen voor wie deze nieuwsbrief interessant zou kunnen zijn? Stuur hem dan door! (Waarvoor mijn dank). Je kunt je abonneren via mijn website http://www.dekersenboom.nl

Wil je deze nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen,geef dat dan aan onderaan deze pagina. Een wijziging van je mailadres kun je doorgeven door een mail te sturen naar info@dekersenboom.nl

  Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik hier.
Gun je deze informatie aan iemand anders, klik hier. Voor meer informatie, bezoek: www.dekersenboom.nl

Share this newsletter on

Related newsletters

Dekersenboom.nl/

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019