De Kersenboom Nieuwsbrief

7 years ago
  • Html
  • Text

Beste Do,


Voel je goed zoals je bent! Met dit thema ga ik 2012 aan de slag. Wil je meer weten over je goed voelen? Kom dan eens langs voor een Persoonlijke Welzijnsevaluatie om te meten hoe gezond je leeft.

Om te beginnen wens ik je een heel mooi, bijzonder, liefdevol en vooral gezond 2012 toe!

Zoals je vast wel gelezen hebt ben ik eind vorig jaar een weg ingeslagen die me een extra tool geeft om jou te helpen je beter te voelen. Bij beter voelen hoort vooral effectief omgaan met stress.

Vooral in deze tijd nemen veel mensen zich voor gezonder te gaan eten. Als jij bij deze groep hoort, wees er dan ook bewust van de invloed van stress op een ongezond gewicht. In onderstaand artikel geef ik een voorbeeld van de werking van het lichaam tijdens stresssituaties. Stress produceert suikers en zet deze om in vet.

Wanneer je van plan bent om gezonder te gaan eten, wees er dan in ieder geval bewust van welke schadelijke invloed stress heeft op je systeem. En wanneer je wilt weten hoe het gesteld is met jouw vetpercentage en je spiermassa, maak dan eens een afspraak voor een gratis meting.

Veel liefs,

Denise

Artikel: Van brandstof naar vet

Een doordeweekse ochtend

Zoals iedere ochtend lees ik mijn krant aan de keukentafel, terwijl mijn jongens van zich aan het klaarmaken zijn voor school. Mijn jongens zijn al wat ouder waardoor we allang een ochtendroutine hebben gevonden die voor ons werkt. Omdat ik een goed ontbijt belangrijk vindt zorg ik ervoor dat ik voor beide jongens hun favoriete shake (Herbalife) heb klaarstaan. Zo weet ik dat ze in iedere ochtend vertrekken met in een goed gevulde maag (lees mijn blog "een goed begin is het halve werk", over het belang van een goed ontbijt). Natuurlijk kunnen ze dit al lang zelf, maar het geeft mij het gevoel nog even voor ze te kunnen zorgen.

Als je genteresseerd bent om verder te lezen en erachter te komen hoe stress zorgt voor extra brandstof en hoe deze brandstof dan wordt omgezet naar vet, ga dan naar mijn blog om het hele artikel "van brandstof naar vet" te lezen.

Wil je hier meer over weten of wil je hier iets over kwijt. Neem contact met me op of laat een reactie achter op mijn blog.

Voel je jezelf niet goed omdat je niet lekker in je vel zit en je je vooral moe voelt, bel me dan direct, tel: 06 44329059 of stuur een mail naar info@dekersenboom.nl

Ken je anderen voor wie deze nieuwsbrief interessant zou kunnen zijn? Stuur hem dan door! (Waarvoor mijn dank). Je kunt je abonneren via mijn website http://www.dekersenboom.nl

Wil je deze nieuwsbrieven liever niet meer ontvangen,geef dat dan aan onderaan deze pagina.

  Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik hier.
Gun je deze informatie aan iemand anders, klik hier. Voor meer informatie, bezoek: www.dekersenboom.nl

Share this newsletter on

Related newsletters

Dekersenboom.nl/

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019