ELF Voetbal nieuwsbrief van 29-11-2019
De knotsgekke Europa League-campagne van AZ

AZ heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van de Europa League. Na een bizarre wedstrijd tegen Partizan Belgrado zijn de Alkmaarders zeker van overwintering. Het is niet de eerste keer in de huidige campagne dat de ploeg van Arne Slot op wonderbaarlijke wijze een goed resultaat behaalt. 


Lees verder
"Schandalig en gênant" - Twitter over de uitschakeling van PSV

Het is pas november, maar PSV is al uitgeschakeld in Europa. De Eindhovenaren wonnen de eerste twee groepsduels, waarna de sportieve crisis in de Eredivisie overwaaide naar de Europa League. De beschamende 4-0 nederlaag tegen Sporting CP wordt PSV dan ook niet in dank afgenomen door de fans. 

Lees verder
Dit zijn de mooiste wedstrijden van het aanstaande voetbal-weekend

Terwijl AZ, Feyenoord en PSV donderdagavond nog in actie moeten komen in de Europa League, blikken we alvast vooruit op het aanstaande voetbal-weekend. Zoals altijd staat er weer een groot aantal interessante wedstrijden op het programma. ELF Voetbal zet de leukste duels voor je op een rijtje.

Lees verder
PANNA! 45 met superinterview met Dusan Tadic, schoenenreus Messi, Jill Roord en veel meer!

Wil je nog graag iets vragen aan Sinterklaas? Nou, wij hebben de oplossing. PANNA! 45, het broertje van ELF Voetbal, is uit! Deze keer met een superinterview met Dusan Tadic, we gingen op bezoek bij Lionel Messi, spraken met OranjeLeeuwinnen Jill Roord en Anouk Dekker en keken alvast vooruit naar 2020! En word jij de PANNA! eSporter?

Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
In deze Europa League-poules is alles nog mogelijk

Terwijl AZ zich donderdagavond plaatste voor de knock-outfase van de Europa League, kennen niet alle poules al twee clubs die overwinteren. De volgende groepen kunnen nog alle kanten op en zorgen hoe dan ook voor spannende momenten op 12 december, wanneer de laatste speelronde plaatsvindt. 

Lees verder
Deze jeugdproducten van Ajax kloppen op de deur

Door een waslijst aan blessures kreeg Noa Lang gisteren zijn kans als invaller en zat Jurriën Timber bij de selectie van Ajax. Sergino Dest braakt eerder al door in het eerste en is regelmatig basisspeler. Welke jeugdspelers kloppen bij de Amsterdammers nog meer op de deur?

Lees verder
"Het wondertje heeft een naam: Druijf" - Twitter over de magische invalbeurt

Dat je invalt, twee keer scoort, en dat het dan precies genoeg is om Europees te overwinteren. Ferdy Druijf kende een ongelooflijke avond, gisteren in Den Haag. Hij bracht AZ eigenhandig op gelijke hoogte met FK Partizan. Op Twitter is iedereen lovend.

Lees verder
In beeld: de ELF spelers met de meeste wedstrijden voor FC Barcelona

Lionel Messi speelde woensdagavond tegen Borussia Dortmund zijn 700e wedstrijd in het shirt van FC Barcelona. De Argentijnse superster staat in een mooie rijtje clubiconen, die de clubkleuren van de Catalaanse grootmacht vaak verdedigden.

Lees verder
Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach21-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Schalke 04 FC - Freiburg SC21-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Bayern München21-12-2019
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Paris Saint-Germain - Amiens SC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Arsenal FC21-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com