Partij van de Arbeid

Beste partijgenoot,

De eindsprint is begonnen - nog 7 dagen tot de verkiezingen. Wij kiezen voor eerlijk delen, betaalbaar wonen en investeren in een groene toekomst. Maar als de VVD haar zin krijgt, dreigen bezuinigingen op onze voorzieningen als fijne zorg en goed openbaar vervoer. Wil je ons helpen hier verandering in te brengen? Doe een donatie aan de campagne!


Doneer €10,- voor flyers en groter bereik van de online advertenties

Doneer €25,- voor extra posters in bushokjes en langs de weg

Doneer €50,- voor uitzendtijd op TV van onze verkiezingsvideo

Sociaal voor iedereen: we kunnen links de grootste maken op 15 maart. Maar de enige manier waarop we dat kunnen doen, is als we voldoende financiële middelen hebben. Daarom vragen we je vandaag nog één allerlaatste keer om bij te dragen aan onze campagne. Elke extra poster in een bushokje of advertentie met onze campagnevideo kan het verschil maken.

Meer dan 7500(!) leden hebben al bijgedragen, bijvoorbeeld door tijdelijk hun contributie te verhogen. Was jij een van hen? Dan willen we je heel erg bedanken! Dankzij al deze bijdragen staan we komende zaterdag met onze advertentie in 24 regionale kranten.

Ja, ik doneer voor de laatste week

Stem 15 maart, en praat erover met vrienden en familie. Kies je sociaal, dan stem je PvdA.


Met rode groet,

Team PvdA

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze email omdat je hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven van deze nieuwsbrief. Wil je je voorkeuren aanpassen of afmelden: klik dan op onderstaande link E-mailvoorkeuren.