3 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Gripp
image
Ruim helft Nederlanders van plan Black Friday aankopen te doen
Volgens recent onderzoek van DPG Media en Panel Inzicht is 53 procent van de Nederlanders van plan om aankopen te doen tijdens de Black Friday-periode. Bijna de helft van deze groep stelt bewust aankopen uit tot de kortingsperiode weer aanbreekt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Flink opent nieuwe locaties in Amsterdam
Boodschappenbezorger Flink heeft een nieuwe locatie geopend aan de Weesperstraat 61 in Amsterdam. Het is de eerste locatie van Flink in de Amsterdamse binnenstad. De komende maanden belooft Flink meerdere nieuwe locaties in Amsterdam te openen, waar andere 'flitsbezorgers' juist uit Nederland verdwenen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Vind de ideale marketing kandidaat met MarketingTribune Vacatures
[advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve marketing professionals? Plaats dan je vacature op MarketingTribune.nl, hét platform om marketingprofessionals te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Van marketeers tot marketing managers en van marketing directors tot CMO's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor MarketingTribune Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
Dit zijn de genomineerden Mercurs 2024
De genomineerden voor de Mercurs 2024 zijn bekend. Er zijn 15 nominaties verspreid over 5 categorieën.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Ontdek de kracht van welzijn op de werkvloer tijdens de WOW Conference
Charlie MacGregor is oprichter van The Social Hub, medeoprichter van WOW en mede-initiatiefnemer van de ‘WOW Conference’ op vrijdag 11 oktober 2024 in Theater Amsterdam. Ee korte kennismaking.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom met je team naar de WOW Conference en profiteer van de groepsdeal
[advertorial] Healthy hands make wealthy brands. Wil jij ook de prestaties van je medewerkers verhogen en je employer branding strategie een boost geven? Kom dan op 11 oktober samen met je team naar Theater Amsterdam voor de WOW Conference, een nieuw event over welzijn en werk. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe gezonde en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot het succes van je bedrijf.
image
Natuurmonumenten presenteert nieuwe merkstrategie
Natuurmonumenten presenteert vanaf oktober 2024 een nieuwe merkstrategie om de natuur in Nederland te herstellen en een breder publiek te betrekken bij natuurbescherming.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Levi's lanceert wereldwijde campagne met Beyoncé
Na de release van 'Levii’s Jeans' (met dubbele i), een geliefd nummer van Cowboy Carter over 'Americana', stapt Beyoncé in de hoofdrol van 'Reiimagine'. De nieuwe campagne is geïnspireerd door de heritage van Levi's.
lees verder
twitter facebook linkedin
Deze bedrijven spreken op Shopping Today
[advertorial] We kunnen weer nieuwe bedrijven aankondigen die op donderdag 10 oktober een kennissessie verzorgen tijdens Shopping Today. Zo komen: Sia Partners, Pay, Pure Energie, Mvh Media, Hanos, Billy Grace en Copernica spreken. Zij praten je bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in het e-commercelandschap en ze delen kennis en ervaringen met je.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.