Te voet of op de fiets beleef je een land intenser.

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Beklim de Ben Nevis in Schotland

De Ben Nevis is de hoogste berg in Schotland. De beklimming hiervan staat bij sommigen hoog op de bucketlist. Deze pittige tocht is voor ervaren wandelaars ook al een behoorlijk klim, maar het eindpunt is het waard. Mocht je deze beklimming toch te veel van het goede vinden, dan heeft de Ben Nevis ook een heel leuk alternatief: een bezoek aan een eigen whiskey destilleerderij!

 

Fietsend door valleien en gebergtes van Marokko

Voor de echt fietsliefhebber is de 10-daagse Marokko fietsreis een must! Dagelijks fietsen we prachtige routes van ongeveer 4 uur waarbij je langs de mooiste plekken komt. Denk aan de indrukwekkende Todrakloof, Erg Chebbi-duinen, Draa-vallei en meer. De gehele reisomschrijving lees je op de website, maar pas op. Wanneer je deze hebt gelezen, wil je hier gegarandeerd naartoe!

 

 

Wandelen langs de groene kustregio van Cantabrië

De 8-daagse wandelreis door Noord-Spanje brengt je langs de mooiste wandelpaden aan de kust, pittoreske dorpjes en oude Romeinse overblijfselen. Sluit vervolgens de dag geheel op z'n Spaans af met heerlijke tapas en lokale wijnen.

 

18 dagen Vietnam & Cambodja op de fiets

Ga je met ons mee op deze fantastische 18-daagse fietsreis? We verkennen meerdere kleine plaatsjes in Vietnam, dat zich perfect leent voor fietstochten door het platteland met rijstvelden. We vervolgen onze reis naar Campbodja met als einddoel Angkor Wat, een absolute highlight! In het najaar hebben wij nog plaatsen beschikbaar.



 

Op pad met de E-bike

Tijdens diverse fietsreizen is er de mogelijkheid om voor een E-bike te kiezen. Zo ervaar je de reis net even wat relaxter. Voor de volgende reizen zijn er E-bikes mogelijk:

• Fietsreis Balkan
• Fietsreis Baltische Staten
• Fietsreis Catalonië (Spanje)
• Fietsreis Polen
• Fietsreis Portugal
• Fietsreis Puglia (Italië)
• Fietsreis Sardinië (Italië)

 

Wandelen in Gerigië?

In Tbilisi vind je talloze sporen van vele periodes uit de geschiedenis. Van kerken, synagogen en moskeeën tot typische Sovjetarchitectuur. Het leven op straat maakt een mediterrane indruk, met vele druk bezette terrasjes en etensstalletjes. Tbilisi bezoek je tijdens de 10-daagse wandelreis in Georgië. Buiten Tbilisi wordt je verrast door ongerepte natuur en rustige dorpjes.

• 22 jul. t/m 31 jul.
• 26 aug. t/m 04 sep.
• 02 sep. t/m 11 sep.

 

Actief in het najaar

Ook op pad in het najaar? Bekijk dan nu al onze beschikbare wandel- & fietsreizen. Zo heb je weer iets nieuws om naar uit te kijken!

 

Online presentaties

Heb je nog vragen over een specifieke bestemming? Stel ze tijdens de online presentaties op donderdag 23 juni aan onze live chat. Tussen 15.00 en 21.30 kun je alle videopresentaties bekijken wanneer het jou uitkomt. Aanmelden kan via de website!

 

Topfoto's binnen handbereik!

Een rondreis is het beste moment om de mooiste kiekjes te schieten Daarom hebben we de handigste tips & tricks voor je verzameld, zodat je bij terugkomst genoeg herinneringen hebt vastgelegd van jouw Djoser rondreis!

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Presentaties en Infodagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl