Nonstopdeals.nl
De laatste dagaanbiedingen!
Enorme bos Avalanche Rozen! 40 stuks!

Koningin van de bloemen is de Roos. De majestueuze roos dankt deze titel aan haar wereldwijde populariteit als mooiste meisje van de klas. Dus waar je ook bent, rozen zijn altijd welkom.

De Avalanche Roos is een van de weinige grootbloemige rozen die nog steeds in Nederland gekweekt wordt. Deze roos heeft wat langer de tijd nodig om zo mooi groot te worden. Dit zorgt voor relatief hogere prijzen maar u krijgt zeker waar voor uw geld, want u krijgt een grote bloem die ook langer dan een gewone roos op de vaas staat te pronken. De Avalanche roos staat als moderne klassieker op eenzame hoogte. Wie garantie op klasse en stijl waardeert, kiest voor dit authentieke Nederlandse product, dat al vele malen in de prijzen is gevallen. Als u rozen ziet op een glamourbruiloft of een gebeurtenis va het koninklijk huis is de kans heel groot dat het Avalanche rozen zijn.

De roos wordt al heel lang geteeld. De roos was al bekend in het oude China, Perzië, Griekenland en bij de Romeinen. Later namen de kruisridders de roos mee Europa in.

Alhoewel de roos zowel religieuze symbolische betekenissen heeft als ook voor de arbeidersbeweging, staat ze vooral bekend als symbool voor de liefde.

De rozen die u bestelt komen rechtstreeks van de kweker.
De Avalancheroos is de perfecte bloem om te geven, maar met jezelf verwennen mag natuurlijk ook.

Avalanche is een fantastische roos om mee te werken. Hoge, sterke stelen, een indrukwekkend grote bloemknop die altijd open gaat en lang houdbaar. Met deze tips geniet je optimaal van dit unieke Hollandse product.

  • Verwijder het groene blad dat onder het waterniveau in de vaas komt, maar laat de dorens zitten;
  • Snijd de onderkant van de steel op een klein vlak schuin af met een scherp mesje of knip het schuin af met een snoeischaar;
  • Schik Avalanche rozen in een schone vaas met ruim, diep koud leidingwater waarin snijbloemenvoeding is opgelost;
  • Zet rozen niet op de tocht of boven een warmtebron en ook niet pal naast fruit;
  • Geef de eerste drie dagen extra water: Avalanche rozen absorberen dan meer vocht;
  • Het vaasleven kan worden verlengd door na een week het water met de snijbloemenvoeding te verversen en de stelen opnieuw schuin af te snijden.

Normale prijs: € 69,95
Alleen vandaag: € 39,95

Armani horloge Luigi AR1894

Dit actuele model Armani AR1894 herenhorloge kent een strakke elegante vormgeving en heeft een doordachte retro uitstraling, mede dankzij de afgeronde kast. De kleurstelling zwart met zilver blijft onverwoestbaar.

LEVERTIJDINDICATIE 1-10 werkdagen
FUNCTIES Tijd, Datum, Chronograaf
EXTRA FUNCTIES Geen
UURWERK Quartz Analoog
GARANTIE 24 maanden
MATERIAAL BAND Edelstaal
MATERIAAL KAST Edelstaal
MATERIAAL GLAS Mineraal
WATERBESTENDIG 5 ATM
KASTVORM Rond
KASTDIKTE (MM) 12
BANDBREEDTE(MM) 20
SLUITING BAND Vlindersluiting
M/V Heren
KASTDIAMETER (MM) 46
KLEUR WIJZERPLAAT Zwart
KLEUR WIJZERS Zilver
KLEUR BAND Zilver

Normale prijs: € 299,00
Alleen vandaag: € 169,00

Endoscoop 2 meter

Met deze endoscoop bereik je moeiteloos moeilijk toegankelijke plaatsen en vorm je overal een nauwkeurig beeld van. Wat de waterdichte camera ziet, zie jij namelijk uitvergroot op het beeldscherm van jouw laptop op pc, simpel via een plug&play USB-verbinding.

De flexibele200 cm lange camerahals is speciaal gemaakt om buizen en leidingen in huis of in de auto te controleren op beschadiging, verstopping of corrosie. Het dimbare LED-cameralicht zorgt daarbij voor een optimale verlichting in donkere gaatjes. De endoscoop is bijzonder geschikt voor thuiswerkers, doe-het-zelvers en hobbybiologen.

Om verloren sleutels uit een put te halen wordt een aanklikbaar magneetje en verschillende haakjes meegeleverd. De bijbehorende software maakt videoregistratie met fotofunctie mogelijk. De voeding wordt rechtstreeks van de USB-poort getrokken.

» Videoregistratie met fotofunctie

 

Normale prijs: € 79,95
Alleen vandaag: € 12,95

GUESS Heart Coin Armband UBB51430

De sieraden van Guess kenmerken zich door leuke fijne sieraden vaak bezet met zirkonia stenen. Uit gevoerd in verschillende kleuren is er altijd wel een leuke combinatie te maken. Deze leuke Guess trendy UBB51430 armband is uitgevoerd in de kleur zilver, hierdoor past hij bij iedere trendy outfit. 

Merk Guess
Categorie Armbanden
Artikelnummer UBB51430
A Collectie naam G-Girl
Afwerking Glimmend
Doelgroep Dames
Kleur Zilver
Materiaal Byoux
Merkteksten Guess
Type Trendy
Type steen Zirkonia

Normale prijs: € 99,00
Alleen vandaag: € 39,00

Stoer dekbedovertrek

Dit zwarte dekbedovertrek is gemaakt uit microvezel en heeft de volgende voordelen: het is heel zacht, soepel, comfortabel, strijkvrij en vochtregulerend. Geschikt voor een eenpersoonsbed van 90x200/190cm, met instopstrook om te voorkomen dat het dekbedovertrek loskomt tijdens het slapen.

De kussensloop is inbegrepen en meet 60x70cm. Een leuk geschenk idee voor jongens die verzot zijn op racewagens!

Normale prijs: € 39,95
Alleen vandaag: € 12,95

Diesel herenhorloge DZ4215

De Diesel horloges zijn, net zoals de rest van het merk, een doorslaand succes! De innovatieve, unieke ontwerpen van de Diesel horloges spreken een grote groep aan. Elke collectie die uitkomt zit vol met stoere, robuuste modellen. De manier van de tijd aflezen op een Diesel horloge brengt soms een leuk verassing met zich mee. Er wordt gezegd dat deze creativiteit komt doordat de ontwerpers vrij worden gelaten en geen richtlijnen opgelegd krijgen. Op deze manier komen er elk half jaar geweldige nieuwe Diesel horloges uit de fabriek rollen. De kwaliteit van de Diesel horloges is uitstekend en van uw horloge kunt u jaren plezier hebben.

Diesel DZ4215 XXL horloge. Dit horloge heeft een grote (51mm) edelstalen horlogekast met daaraan sluitend een edelstalen horlogeband. De DZ4215 van Diesel heeft een chronografische wijzerplaat met stopwatch functie en 12/24-uurs tijdweergave. Kenmerkend zijn de grote cijfers aan de rechterkant.

 

Normale prijs: € 299,00
Alleen vandaag: € 99,00

Boxershort pakket basic kleuren- 12 stuks

12 Stuks heren boxershorts basic kleuren

Goede pasvorm, zeer elastisch.

Niet te kort van achter.

Anti transpiratie door hoog katoengehalte.

U ontvangt een mix van kleuren zoals op de foto.

Materiaal: 95% katoen, 5% spandex.

Leverbaar in de maten: M/ L//XL/XXL/XXXL. Graag per mail uw maat doorgeven: info@nonstopdeals.nl

 

 

Normale prijs: € 49,95
Alleen vandaag: € 24,95

Virtual Reality 3D-​​BRIL

Ben je al bekend met het begrip Virtual Reality? Het is dé manier om vanaf je smartphone te genieten van series, tv of film. Je kunt daarnaast ook games spelen met een VR bril. Dus ben je op zoek naar een product van hoge kwaliteit? Dan is deze VR box iets voor jou. De VR box bevat een kwalitatieve VR bril met lenzen die ervoor zorgen dat het beeld haarscherp te zien is.

Apps, die gebruik maken van stereoscopie-technologie, zie je een prachtig 3D beeld en ben je helemaal klaar om de nieuwe realiteit in te stappen. De VR bril heeft een fraaie uitstraling en is netjes afgewerkt!

Daarnaast is er veel aandacht gegeven aan het comfort van de VR bril. De VR bril is namelijk zeer licht van gewicht en gemaakt van kunststof materialen. Daarnaast bevindt zich een foam vulling rondom de bril zodat deze comfortabel rondom je ogen zit. Wanneer je in plaats van lenzen, een bril draagt, hoef je deze niet af te zetten wanneer je de VR bril wilt gebruiken. Er is genoeg ruimte om een bril in de VR bril te dragen.

Specificaties

- Veel aandacht voor comfort.
- Zit prettig rondom het hoofd.
- Voorzien van uitstekende lenzen.
- Prachtig beeld
- Afmetingen: 20 x 15 x 14,5 cm
- Gewicht: 540 gram
- Geschikt voor Smartphones tot een maximum afmeting van 16,5 x 8 cm.

Normale prijs: € 69,95
Alleen vandaag: € 14,95

Wifi versterker! 300MB!! Als beste getest!

Een trage of wegvallende internetverbinding is bij veel mensen een bekend probleem. Het zendbereik van sommige modems is vaak slecht waardoor het ontvangst zeer beperkt is. Verhelp dit nu en vergroot direct eenvoudig het bereik van uw draadloze netwerk door middel van een wifi repeater. Dit vaak kleine apparaatje zal het wifi signaal oppakken en opnieuw zenden (herhalen) waardoor een groter wifi bereik wordt gerealiseerd. Hieronder bespreken we enkele manieren om je internetsignaal uit te breiden. 

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de wifi repeater, ook wel gekenmerkt als een range extender, is in 80% van de gevallen de meest effectieve oplossing om het bereik van een draadloze router te vergroten. 

Wat zijn typische oorzaken van slecht WiFi bereik?

Dikke betonnen muren binnenhuis of op het werk
Slecht gepositioneerde router, bijvoorbeeld in de meterkast.
Een oud model experiabox
Slecht werkingsbereik door zwak zendvermogen van de router of modem
Wat zijn de voordelen van een WiFi repeater?

Weer internetsignaal op moeilijke plekken (deadzones).
Geen lange kabels moeten doortrekken door het hele huis
Relatief erg goedkoop in aanschaf
Vaak geproduceerd in klein formaat waardoor overal toepasbaar

 

 

Normale prijs: € 42,96
Alleen vandaag: € 19,95

1.4 HDMI kabel 10 meter

De High Speed HDMI kabel is ontworpen om videoresoluties van 1080p en hoger aan te kunnen, waaronder geadvanceerde weergavetechnologieën, zoals 4K, 3D en Deep Color. Ideaal voor het aansluiten van bijvoorbeeld een Blu-rayspeler met een HDTV.

Normale prijs: € 44,95
Alleen vandaag: € 19,95

1 x iHelicopter geschikt voor Apple en Android!

Wij geloven dat de iPhone van Apple één van de populairste mobiele telefoons in de wereld is geworden. En u denkt waarschijnlijk dat u alleen kan bellen met uw iPhone of spelletjes kan doen en email beheren?

Dit is een andere toepassing die compleet nieuw is. Het controleert helicopters! Wij zijn blij om u deze nieuwe technologie te laten zien, wat u hebt enkel een iHelicopter, een signaalzender en… uw iPhone, iPod of iPad nodig.

Ja, niet alleen de iPhone, maar ook andere smartphones, zolang uw apparaat maar de “iHelicopter app” kan downloaden! Doordat er 3 banden zijn is het mogelijk om zelfs met 3 iHelicopters in 1 ruimte te vliegen.

Last van een slecht wifisignaal? Kijk dan eens hier.....

Normale prijs: € 69,95
Alleen vandaag: € 32,95

Wifi versterker! 300MB!! Als beste getest!

Een trage of wegvallende internetverbinding is bij veel mensen een bekend probleem. Het zendbereik van sommige modems is vaak slecht waardoor het ontvangst zeer beperkt is. Verhelp dit nu en vergroot direct eenvoudig het bereik van uw draadloze netwerk door middel van een wifi repeater. Dit vaak kleine apparaatje zal het wifi signaal oppakken en opnieuw zenden (herhalen) waardoor een groter wifi bereik wordt gerealiseerd. Hieronder bespreken we enkele manieren om je internetsignaal uit te breiden. 

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de wifi repeater, ook wel gekenmerkt als een range extender, is in 80% van de gevallen de meest effectieve oplossing om het bereik van een draadloze router te vergroten. 

Wat zijn typische oorzaken van slecht WiFi bereik?

Dikke betonnen muren binnenhuis of op het werk
Slecht gepositioneerde router, bijvoorbeeld in de meterkast.
Een oud model experiabox
Slecht werkingsbereik door zwak zendvermogen van de router of modem
Wat zijn de voordelen van een WiFi repeater?

Weer internetsignaal op moeilijke plekken (deadzones).
Geen lange kabels moeten doortrekken door het hele huis
Relatief erg goedkoop in aanschaf
Vaak geproduceerd in klein formaat waardoor overal toepasbaar

 

 

Normale prijs: € 42,96
Alleen vandaag: € 19,95



Wenst u zich uit te schrijven? Dan kan dat op http://www.www.nonstopdeals.nl/nieuwsbrief/
Copyright © 2016 Nonstopdeals.nl.