Nonstopdeals.nl
De laatste dagaanbiedingen!
Activity Tracker Pedometer: multifunctionele Bluetooth Polsband

Functies in het kort:

- Stappenteller
- Slaapmeter
- Fitnessmeter
- Calorieverbruikmeter
- Inkomende oproep-melding
- Anti-lost systeem
- Tijdsweergave
- Alarm
- Software-updates
- Shake photographing
- Data Share
- Sync contacten
- Gesynchroniseerde gegevens

Omschrijving:

Gezond leven is belangrijk. Een gezond leven duurt immers langer. Daarnaast ervaar je dat je meer energie hebt. Toch kan het lastig zijn om een gezond leven te leiden. Extra hulp daarbij is daarom nooit erg. Met de pedometer slimme armband horloge met bluetooth kun je gezond leven kinderspel maken. Dit apparaat wordt jouw persoonlijke assistent bij een gezond leven. Het apparaatje werkt samen met jouw telefoon en is verkrijgbaar voor android of IOS.

De Pedometer Slimme Armband horloge met bluetooth is allereerst een stappenteller. Het apparaat houdt precies bij hoeveel je gelopen hebt en hoeveel calorieën je daarmee hebt verbrand. Daarnaast meet het de afstanden die je hebt gelopen en houdt het jouw sportactiviteit bij. Je kunt deze door het apparaatje laten meten en bijhouden. Ook houdt de pedometer jouw slaappatroon bij. Slapen gaat niet alleen om hoelang je slaapt, maar ook hoe. De pedometer slimme armband horloge maakt je wakker wanneer je genoeg geslapen hebt. Ook herinnert het apparaatje je eraan dat je moet gaan slapen.

De pedometer Slimme Armband horloge met bluetooth helpt je met nog veel meer dingen. Zo vertelt het je wanneer je moet drinken. Genoeg water drinken is namelijk erg belangrijk. Water zorgt ervoor dat jouw lichaam optimaal kan functioneren. Daarnaast vertelt het slimme horloge wanneer je moet rusten. Rust is belangrijk voor het lichaam. Ook helpt het apparaatje je herinneren dat je een bepaald telefoontje moet plegen.

De batterijduur van de slimme armband is in stand-by maar liefst 7 dagen. Opladen duurt slechts twee uur. Hierdoor kun je eenvoudig gebruik maken van de armband en deze ook weer snel gebruiken wanneer de batterij leeg is. Het allerfijnste aan dit apparaatje is dat deze ook nog eens waterbestendig is. Regen is daardoor geen enkel probleem. De slimme armband is gemaakt van rubber en zit ook nog eens heerlijk. Zo kun je zorgeloos door jouw nieuwe gezonde leven met jouw handige nieuwe assistent. Ideaal als je fit wil blijven of zelf af wilt vallen.

Normale prijs: € 59,95
Alleen vandaag: € 21,95

Emporio Armani Horloge AR2472

De AR2472 uit de Renato collectie heeft een trendy look. Het horloge heeft een prachtige zilver kleurige (edel)stalen kast. De horloge band van dit model is gemaakt van (edel)staal. De kleur van de band is zilver. De kleur van de wijzerplaat is blauw.

De diameter van de kast is 43 mm. Het model heeft een bandbreedte van 22 mm. De waterdichtheid van dit prachtige horloge is 5 Atm./ 50 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt om mee te douchen of zwemmen, mits geen grote temperatuurverschillen optreden. Zij zijn echter ongeschikt voor snorkelen en duiken met perslucht. De horloges van Emporio Armani staan bekend om hun logo bovenaan de wijzerplaat.

Het geheel wordt geleverd in een mooie horloge doos van Armani. De originele stijlvolle Emporio Armani horloges worden geleverd met het echtheids certificaat.

Normale prijs: € 329,00
Alleen vandaag: € 159,00

LUXE BADJAS VAN HOTELKWALITEIT

Je ziet het wellicht al aan de foto's hoe zacht deze badjassen zijn, ze zijn in het echt nog zachter. Dit is een badjas welke valt als gegoten om het lijf; heerlijk om direct uit de badkamer op de bank te ploffen. Je krijgt gewoon zin om op te staan in het weekend om heerlijk in je badjas aan het ontbijt te gaan. De badjassen zijn gemaakt met een sjaalkraag en twee handige zaken. Met de band om de taillie kun je de badjas dichtstrikken.

Deze badjassen van het merk Tiseco zijn gemaakt van 100% microvezel. Omdat dit materiaal zeer licht en slijtvast is voelt de badjas zacht aan maar geeft hij je ook een warm gevoel. Daarnaast absorbeert dit materiaal het vocht zeer snel waardoor je snel droog bent. Vandaag verkrijgbaar in twee maten: S/M en L/XL en in 6 verschillende kleuren. Van super vrouwelijk rood tot antracietgrijs voor de stoere dames of heren, kies jouw favoriete kleur en geniet volgend weekend van jouw heerlijke zachte badjas.

Hotelkwaliteit Badjassen
Van € 69,95 voor € 24,95
Verkrijgbaar in 2 maten en 6 kleuren
Materiaal 100% microvezel
Lekker warm, zijdezacht en comfortabel
Voorzien van een sjaalkraag en twee zakken
Geschikt voor hem en haar

De gewenste kleur en maat graag doorgeven via info@nonstopdeals.nl 

Normale prijs: € 24,95
Alleen vandaag: € 24,95

Gold plated ketting met klavertje 4-hanger

Klavertjes vier staan voor geluk; voor de meevallers, de mazzel, de plotselinge wind mee. Vandaag hebben we dit symbool in een letterlijk schitterende uitvoering. En voor een mazzelprijsje ook. Dát noemen wij nou leuk cadeautjes winkelen voor vriendinnen, zus of mams – of voor jezelf natuurlijk! Verdient iemand volgens jou een flinke windvlaag in de rug na tegenslag? Dit is een schitterend idee...

In geschenkverpakking
Deze ketting en het schitterende gelukshangertje wordt in een passende cadeauverpakking thuis geleverd – of op een ander adres naar wens, mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om het te geven. Verrassing! Dan komt het met die meevallers helemaal goed; het schitterende kristal is een mazzelmagneet. De ketting zelf (edelstaal verguld met 18 karaats rosé-goud) is 40 centimeter lang met een sluiting van 5 centimeter en het hangertje is 2,4 bij 2,3 centimeter.

Gewoon mooi
De symboliek van het beroemde klavertje vier ontgaat niemand, maar het is natuurlijk ook gewoon een heel mooie vorm. In deze ketting zijn ze zo geplaatst, dat ze voor een zo dynamisch en schitterend mogelijk effect zorgen tijdens het dragen. In ieder blaadje zijn de kristallen anders gelegd om zon- en lamplicht optimaal te kunnen weerkaatsen.


 

Normale prijs: € 29,95
Alleen vandaag: € 3,95

Houten Watch en Phone houder

Hoe handig is het om al je Apple apparaten in één en de zelfde houder te plaatsen. Dat kan met deze houten bamboe oplaad docking station. De bakabeling van de iPhone en van de Apple watch kunnen mooi verwerkt worden in deze standaard. Een zeer fraai design, ideaal voor op een bureau of nachtkastje.

Model: 2 in 1 houder
Materiaal: hout
Direct te gebruiken: JA
Geschikt voor: Alle Apple watch modellen + iPhone modellen
Excl. bekabeling

 

 

Normale prijs: € 42,96
Alleen vandaag: € 19,95

10 x extra lange T-shirts RONDE HALS!

Super dagaanbieding! OP=OP!

Aansluitend heren T-shirt zonder zijnaden gemaakt van een fijnrib. De hals- & armsgaten zijn afgezet met boord.

- Materiaal: 100% katoen
- Kleur: wit 
- Maten: M+5 cm L+5 cm XL+5 cm XXL+5 cm
- 100% comfort

Prijs is voor 10 stuks. De gewenste maat per email doorgeven via info@nonstopdeals.nl 

Normale prijs: € 129,00
Alleen vandaag: € 69,95

Boxershort pakket basic kleuren- 12 stuks

12 Stuks heren boxershorts basic kleuren

Goede pasvorm, zeer elastisch.

Niet te kort van achter.

Anti transpiratie door hoog katoengehalte.

U ontvangt een mix van kleuren zoals op de foto.

Materiaal: 95% katoen, 5% spandex.

Leverbaar in de maten: M/ L//XL/XXL/XXXL. Graag per mail uw maat doorgeven: info@nonstopdeals.nl

 

 

Normale prijs: € 49,95
Alleen vandaag: € 24,95

Light naar USB-kabel (3 meter)

Hoe langer, hoe … handiger!
Lekker languit op de bank of gewoon aan de tafel. Bellen, gamen, whatsappen of muziek luisteren terwijl het apparaat gewoon wordt geladen. Hoe lekker is dat? Dankzij deze aanbieding is ieder stopcontact ‘dichtbij’. 

Met deze USB 2.0-kabel kun je je iPhone 5, 6, iPad mini of iPod touch 5 of je iPod Nano 7G met Lightning-connector aansluiten op de USB-poort van je computer om te synchroniseren en op te laden, of op de USB-lichtnetadapter om gemakkelijk te kunnen opladen via een stopcontact. 

Normale prijs: € 14,96
Alleen vandaag: € 0,99

Wifi versterker! 300MB!! Als beste getest!

Een trage of wegvallende internetverbinding is bij veel mensen een bekend probleem. Het zendbereik van sommige modems is vaak slecht waardoor het ontvangst zeer beperkt is. Verhelp dit nu en vergroot direct eenvoudig het bereik van uw draadloze netwerk door middel van een wifi repeater. Dit vaak kleine apparaatje zal het wifi signaal oppakken en opnieuw zenden (herhalen) waardoor een groter wifi bereik wordt gerealiseerd. Hieronder bespreken we enkele manieren om je internetsignaal uit te breiden. 

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de wifi repeater, ook wel gekenmerkt als een range extender, is in 80% van de gevallen de meest effectieve oplossing om het bereik van een draadloze router te vergroten. 

Wat zijn typische oorzaken van slecht WiFi bereik?

Dikke betonnen muren binnenhuis of op het werk
Slecht gepositioneerde router, bijvoorbeeld in de meterkast.
Een oud model experiabox
Slecht werkingsbereik door zwak zendvermogen van de router of modem
Wat zijn de voordelen van een WiFi repeater?

Weer internetsignaal op moeilijke plekken (deadzones).
Geen lange kabels moeten doortrekken door het hele huis
Relatief erg goedkoop in aanschaf
Vaak geproduceerd in klein formaat waardoor overal toepasbaar

 

 

Normale prijs: € 42,96
Alleen vandaag: € 19,95

1.4 HDMI kabel 10 meter

De High Speed HDMI kabel is ontworpen om videoresoluties van 1080p en hoger aan te kunnen, waaronder geadvanceerde weergavetechnologieën, zoals 4K, 3D en Deep Color. Ideaal voor het aansluiten van bijvoorbeeld een Blu-rayspeler met een HDTV.

Normale prijs: € 44,95
Alleen vandaag: € 19,95

1 x iHelicopter geschikt voor Apple en Android!

Wij geloven dat de iPhone van Apple één van de populairste mobiele telefoons in de wereld is geworden. En u denkt waarschijnlijk dat u alleen kan bellen met uw iPhone of spelletjes kan doen en email beheren?

Dit is een andere toepassing die compleet nieuw is. Het controleert helicopters! Wij zijn blij om u deze nieuwe technologie te laten zien, wat u hebt enkel een iHelicopter, een signaalzender en… uw iPhone, iPod of iPad nodig.

Ja, niet alleen de iPhone, maar ook andere smartphones, zolang uw apparaat maar de “iHelicopter app” kan downloaden! Doordat er 3 banden zijn is het mogelijk om zelfs met 3 iHelicopters in 1 ruimte te vliegen.

Last van een slecht wifisignaal? Kijk dan eens hier.....

Normale prijs: € 69,95
Alleen vandaag: € 32,95

Wifi versterker! 300MB!! Als beste getest!

Een trage of wegvallende internetverbinding is bij veel mensen een bekend probleem. Het zendbereik van sommige modems is vaak slecht waardoor het ontvangst zeer beperkt is. Verhelp dit nu en vergroot direct eenvoudig het bereik van uw draadloze netwerk door middel van een wifi repeater. Dit vaak kleine apparaatje zal het wifi signaal oppakken en opnieuw zenden (herhalen) waardoor een groter wifi bereik wordt gerealiseerd. Hieronder bespreken we enkele manieren om je internetsignaal uit te breiden. 

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de wifi repeater, ook wel gekenmerkt als een range extender, is in 80% van de gevallen de meest effectieve oplossing om het bereik van een draadloze router te vergroten. 

Wat zijn typische oorzaken van slecht WiFi bereik?

Dikke betonnen muren binnenhuis of op het werk
Slecht gepositioneerde router, bijvoorbeeld in de meterkast.
Een oud model experiabox
Slecht werkingsbereik door zwak zendvermogen van de router of modem
Wat zijn de voordelen van een WiFi repeater?

Weer internetsignaal op moeilijke plekken (deadzones).
Geen lange kabels moeten doortrekken door het hele huis
Relatief erg goedkoop in aanschaf
Vaak geproduceerd in klein formaat waardoor overal toepasbaar

 

 

Normale prijs: € 42,96
Alleen vandaag: € 19,95



Wenst u zich uit te schrijven? Dan kan dat op http://www.www.nonstopdeals.nl/nieuwsbrief/
Copyright © 2016 Nonstopdeals.nl.