Nonstopdeals.nl
De laatste dagaanbiedingen!
Buitenlamp op zonne-energie

Design RVS Solar LED lamp met bewegingssensor

Deze prachtige lamp heeft het beste van 2 werelden. Zo zit de lamp boordevol technologie maar heeft hij ook een mooi design. De lamp is vervaardigd van hoogwaardig RVS en is voorzien van een zonne-energie paneel.

De lamp is dus voorzien van een solar paneel en heeft een ingebouwde accu.
Deze laadt zicht overdag op en kan dan vervolgens 10 tot 12 uren energie geven.
Ook is de lamp voorzien van een bewegingssensor die beweging detecteert tot 5 meter afstand.
De lamp heeft daarnaast een lichtsensor, bij schermering springt de lamp aan op 50% kracht.
En bij beweging zal dit verhoogd worden naar 100% en wanneer er geen beweging meer is, schakelt deze vanzelf weer terug naar 50%.

De installatie gaat simpel, met slechts 2 schroeven zit de lamp muurvast en draden zijn niet nodig.

Pak dit technologisch hoogstandje met pracht design mee.

Normale prijs: € 79,95
Alleen vandaag: € 19,95

Tommy Hilfiger Gift Set 1770009

Prachtige giftset voor hem en haar. In mooie doos verpakking! Het horloge is 5ATM. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor douchen. Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie.

Merken: Tommy Hilfiger
Model: 1770009
Garantieperiode: 1 Year
Stijl: Couple
Geslacht: Unisex
Leeftijdscategorie: Adult
Kies kleur: White Mother of pearl
Kies aanduiding: Rose Gold
Kies code: Analog
Handkleur: Dual Tone
Bandkleur: Brown
Bandmateriaal: Leather
Bandtype: Strap
Bandbreedte: 20 (him) 15 (her)
Kroon type: Push or Pull
Klemtype: Buckle
Kristal type: Mineral
Behuizingsvorm: Round
Behuizingsafwerking: Polished
Behuizingstype achterzijde: Screw Back
Behuizingskleur: Rose Gold
Behuizingsmateriaal: Stainless Steel
Behuisingsdoorsnede: 39 (him) 31 (her)
Behuizinngsdikte: 10
Waterproof: 50
Beweging: Quartz
Stroombron: Battery
Gewicht: 1200

Normale prijs: € 399,00
Alleen vandaag: € 179,00

Hoofdlamp 7 LED incl. Batterijen

Iedere kampeerder of buitensporter kent het nut van een beetje licht in de duistenis terwijl je je handen vol hebt. Of het nou gaat om het opzetten van een tent, lezen, toiletbezoek of de weg vinden in ongebaand terrein; een hoofdlamp schijnt altijd waar u kijkt én u heeft uw handen vrij.

Ideaal voor actievolle sport of werk
7 heldere LEDs
4 functies: 1 LED, 3 LED, 7 LED en knipperend
Verstelbare hoofdband
verstelbare hellingshoek
Inclusief 3x AAA 1,5 volt batterijen
Kleur: zilver en zwart
Materiaal: Plastic
Afmetingen koplamp: Ø 4 cm

Let op! Levertijd voor dit product is week 31!

 

 

 

Normale prijs: € 29,95
Alleen vandaag: € 6,95

MICHAEL KORS MK5304

Unisexhorloge van het merk Michael Kors. Dit horloge heeft een ronde, zilverkleurige kast. Het glas is van mineraal. De diameter van de kast is 38 (mm). Het horloge heeft een analoge display met een chronografisch uurwerk. De wijzerplaat is parelmoer van kleur. De kast is van roestvrij staal (RVS) en de band van staal. Het horloge is waterbestendig tot 10 ATM. 

Merk Michael Kors
Categorie Horloges
Artikelnummer MK5304
Bandbreedte 20 mm
Diameter 38 mm
Dikte kast 14 mm
Doelgroep Dames
Extra Functies Chronograaf
Kalender Type Datum
Kastvorm Rond
Kleur band Zilver
Kleur kast Zilver
Kleur wijzerplaat Parelmoer
Materiaal Band (edel)staal
Materiaal Kast (edel)staal
Soort glas Mineraal glas
Waterdichtheid 10 ATM

Normale prijs: € 239,00
Alleen vandaag: € 139,00

Depil Spring Gezichtshaarepilator

Depil Spring Gezichtshaarepilator

Met deze epilator van hoge kwaliteit verwijder je haar van de meest gevoelige plekken op een natuurlijke manier en zonder elektriciteit of chemische middelen.
De Depil Spring Gezichtshaarepilator veroorzaakt geen huidirritatie of andere bijwerkingen zoals andere gebruikelijke agressievere ontharingssystemen dat wel doen (zeer gevoelige huid kan iets rood worden na gebruik, maar dat trekt na een paar seconden weg).

Depil Spring is bijzonder handig en praktisch, want hij is licht van gewicht, eenvoudig in gebruik en je kunt hem overal mee naartoe nemen omdat hij weinig ruimte inneemt.

The Depil Spring Gezichtshaarepilator is een roestvrijstalen spiraal met plastic handvatten aan de zijkanten en is zeer eenvoudig in gebruik. Buigen en draaien. Zo simpel is het! Houd de twee zijkanten van de Depil Spring epilator vast en buig ze omlaag tot een omgekeerde U.

Hoe werkt het?

Plaats de Depil Spring dan op een plek met ongewenst haar en draai de epilator in tegengestelde richtingen naar binnen en naar buiten en blijf daarmee doorgaan tot al het haar op die plek weg is. Het haar komt vast te zitten in de spiraal, die ze dan met een snelle beweging verwijdert. Beweeg Depil Spring in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Na gebruik wordt aangeraden de behandelde huid vochtig te maken om de huid zachter te maken.

De Depil Spring Gezichtshaarepilator is in het bijzonder ontworpen om haar met wortel en al te verwijderen (langdurig effect). Hij wordt vooral aangeraden voor gebruik op het gezicht: rond de lippen, kaken, wangen, het voorhoofd, de kin en de nek. Gebruik hem niet om haar van andere plekken te verwijderen: wenkbrauwen, wimpers, oren, oksels, benen, rug, liezen...

Probeer de Depil Spring gezichtshaarepilator en ontdek dit ontharingssysteem en geniet van een mooiere en zachtere huid!

 

Normale prijs: € 14,96
Alleen vandaag: € 0,99

Zilver plated CKK's oorbellenset

Je outfit maak je pas echt compleet met een paar mooie oorbellen. SieradenNL.nl biedt een uitgebreide collectie, van sierlijke parelhangers tot opvallende oorringen.

Ckk's gelooft in de waarde van een mooi en verfijnd product, en dat zie je. Deze oorhanger is uitgevoerd met een zilveren plating, die zorgt voor een mooie glans en betere bestendigheid tegen slijtage. Het sieraad is handgemaakt en heeft een heldere steentjes.

 

Normale prijs: € 14,96
Alleen vandaag: € 0,99

Boxershort pakket basic kleuren maat XXXL (7 stuks)

7 Stuks heren boxershorts basic kleuren

Goede pasvorm, zeer elastisch.

Niet te kort van achter.

Anti transpiratie door hoog katoengehalte.

U ontvangt een mix van kleuren zoals op de foto.

Materiaal: 95% katoen, 5% spandex.

 


 

Normale prijs: € 34,95
Alleen vandaag: € 14,95

Activity Tracker Pedometer: multifunctionele Bluetooth Polsband

Functies in het kort:

- Stappenteller
- Slaapmeter
- Fitnessmeter
- Calorieverbruikmeter
- Inkomende oproep-melding
- Anti-lost systeem
- Tijdsweergave
- Alarm
- Software-updates
- Shake photographing
- Data Share
- Sync contacten
- Gesynchroniseerde gegevens

Omschrijving:

Gezond leven is belangrijk. Een gezond leven duurt immers langer. Daarnaast ervaar je dat je meer energie hebt. Toch kan het lastig zijn om een gezond leven te leiden. Extra hulp daarbij is daarom nooit erg. Met de pedometer slimme armband horloge met bluetooth kun je gezond leven kinderspel maken. Dit apparaat wordt jouw persoonlijke assistent bij een gezond leven. Het apparaatje werkt samen met jouw telefoon en is verkrijgbaar voor android of IOS.

De Pedometer Slimme Armband horloge met bluetooth is allereerst een stappenteller. Het apparaat houdt precies bij hoeveel je gelopen hebt en hoeveel calorieën je daarmee hebt verbrand. Daarnaast meet het de afstanden die je hebt gelopen en houdt het jouw sportactiviteit bij. Je kunt deze door het apparaatje laten meten en bijhouden. Ook houdt de pedometer jouw slaappatroon bij. Slapen gaat niet alleen om hoelang je slaapt, maar ook hoe. De pedometer slimme armband horloge maakt je wakker wanneer je genoeg geslapen hebt. Ook herinnert het apparaatje je eraan dat je moet gaan slapen.

De pedometer Slimme Armband horloge met bluetooth helpt je met nog veel meer dingen. Zo vertelt het je wanneer je moet drinken. Genoeg water drinken is namelijk erg belangrijk. Water zorgt ervoor dat jouw lichaam optimaal kan functioneren. Daarnaast vertelt het slimme horloge wanneer je moet rusten. Rust is belangrijk voor het lichaam. Ook helpt het apparaatje je herinneren dat je een bepaald telefoontje moet plegen.

De batterijduur van de slimme armband is in stand-by maar liefst 7 dagen. Opladen duurt slechts twee uur. Hierdoor kun je eenvoudig gebruik maken van de armband en deze ook weer snel gebruiken wanneer de batterij leeg is. Het allerfijnste aan dit apparaatje is dat deze ook nog eens waterbestendig is. Regen is daardoor geen enkel probleem. De slimme armband is gemaakt van rubber en zit ook nog eens heerlijk. Zo kun je zorgeloos door jouw nieuwe gezonde leven met jouw handige nieuwe assistent. Ideaal als je fit wil blijven of zelf af wilt vallen.

Normale prijs: € 59,95
Alleen vandaag: € 21,95

Wifi versterker! 300MB!! Als beste getest!

Een trage of wegvallende internetverbinding is bij veel mensen een bekend probleem. Het zendbereik van sommige modems is vaak slecht waardoor het ontvangst zeer beperkt is. Verhelp dit nu en vergroot direct eenvoudig het bereik van uw draadloze netwerk door middel van een wifi repeater. Dit vaak kleine apparaatje zal het wifi signaal oppakken en opnieuw zenden (herhalen) waardoor een groter wifi bereik wordt gerealiseerd. Hieronder bespreken we enkele manieren om je internetsignaal uit te breiden. 

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de wifi repeater, ook wel gekenmerkt als een range extender, is in 80% van de gevallen de meest effectieve oplossing om het bereik van een draadloze router te vergroten. 

Wat zijn typische oorzaken van slecht WiFi bereik?

Dikke betonnen muren binnenhuis of op het werk
Slecht gepositioneerde router, bijvoorbeeld in de meterkast.
Een oud model experiabox
Slecht werkingsbereik door zwak zendvermogen van de router of modem
Wat zijn de voordelen van een WiFi repeater?

Weer internetsignaal op moeilijke plekken (deadzones).
Geen lange kabels moeten doortrekken door het hele huis
Relatief erg goedkoop in aanschaf
Vaak geproduceerd in klein formaat waardoor overal toepasbaar

 

 

Normale prijs: € 42,96
Alleen vandaag: € 19,95

1.4 HDMI kabel 10 meter

De High Speed HDMI kabel is ontworpen om videoresoluties van 1080p en hoger aan te kunnen, waaronder geadvanceerde weergavetechnologieën, zoals 4K, 3D en Deep Color. Ideaal voor het aansluiten van bijvoorbeeld een Blu-rayspeler met een HDTV.

Normale prijs: € 44,95
Alleen vandaag: € 19,95

1 x iHelicopter geschikt voor Apple en Android!

Wij geloven dat de iPhone van Apple één van de populairste mobiele telefoons in de wereld is geworden. En u denkt waarschijnlijk dat u alleen kan bellen met uw iPhone of spelletjes kan doen en email beheren?

Dit is een andere toepassing die compleet nieuw is. Het controleert helicopters! Wij zijn blij om u deze nieuwe technologie te laten zien, wat u hebt enkel een iHelicopter, een signaalzender en… uw iPhone, iPod of iPad nodig.

Ja, niet alleen de iPhone, maar ook andere smartphones, zolang uw apparaat maar de “iHelicopter app” kan downloaden! Doordat er 3 banden zijn is het mogelijk om zelfs met 3 iHelicopters in 1 ruimte te vliegen.

Last van een slecht wifisignaal? Kijk dan eens hier.....

Normale prijs: € 69,95
Alleen vandaag: € 32,95

Wifi versterker! 300MB!! Als beste getest!

Een trage of wegvallende internetverbinding is bij veel mensen een bekend probleem. Het zendbereik van sommige modems is vaak slecht waardoor het ontvangst zeer beperkt is. Verhelp dit nu en vergroot direct eenvoudig het bereik van uw draadloze netwerk door middel van een wifi repeater. Dit vaak kleine apparaatje zal het wifi signaal oppakken en opnieuw zenden (herhalen) waardoor een groter wifi bereik wordt gerealiseerd. Hieronder bespreken we enkele manieren om je internetsignaal uit te breiden. 

Om maar direct met de deur in huis te vallen: de wifi repeater, ook wel gekenmerkt als een range extender, is in 80% van de gevallen de meest effectieve oplossing om het bereik van een draadloze router te vergroten. 

Wat zijn typische oorzaken van slecht WiFi bereik?

Dikke betonnen muren binnenhuis of op het werk
Slecht gepositioneerde router, bijvoorbeeld in de meterkast.
Een oud model experiabox
Slecht werkingsbereik door zwak zendvermogen van de router of modem
Wat zijn de voordelen van een WiFi repeater?

Weer internetsignaal op moeilijke plekken (deadzones).
Geen lange kabels moeten doortrekken door het hele huis
Relatief erg goedkoop in aanschaf
Vaak geproduceerd in klein formaat waardoor overal toepasbaar

 

 

Normale prijs: € 42,96
Alleen vandaag: € 19,95



Wenst u zich uit te schrijven? Dan kan dat op http://www.www.nonstopdeals.nl/nieuwsbrief/
Copyright © 2016 Nonstopdeals.nl.