Indrukwekkende zege Tim van Rijthoven
Van Rijthoven
Tim van Rijthoven boekte in de eerste ronde van de kwalificaties van het ABN AMRO World Tennis Tournament een indrukwekkende zege op de Italiaan Salvatore Caruso: 6-4, 7-6 (5). Het was de eerste overwinning van de nummer 244 van de wereld onder leiding van zijn nieuwe coach Igor Sijsling.
Verder lezen
Kijk alle kwalificatie duels live mee op Youtube
Livestream
Live meekijken naar de kwalificaties voorafgaand aan het hoofdtoernooi? Dat kan! Ga naar onze Youtube pagina en bekijk de livestreams van het centre court en court 1. Zo weet je als eerste of bijvoorbeeld de Nederlanders zich plaatsen voor volgende week.
Kijk mee
Donderdag 10 februari: unieke online liveshow
Online liveshow
Op donderdag 10 februari a.s. om 18.45 uur organiseren wij een exclusieve online liveshow. Hierin nemen o.a. Sjoerd van Ramshorst, Richard Krajicek, Esther Vergeer, Jan Kooijman en Wilfried de Jong je mee in de wereld van beide toernooien. Daarnaast maak je kans op 4 tribunekaarten voor de finale van zondag 13 februari! 
Meld je hier aan
Haase, Sels en de Jong stranden in kwalificaties
Haase
Robin Haase, Jelle Sels en Jasper de Jong probeerden zich via de kwalificaties voor het hoofdtoernooi van de 49e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament te plaatsen, maar het trio bleef in de eerste ronde steken. Robin Haase is met 13 deelnames recordhouder in Nederlands grootste ATP-toernooi.
Lees verder
Achter de schermen: Event Manager Alastair Carr
Achter de schermen
De schijnwerpers van het 49e ABN AMRO World Tennis Tournament zijn uiteraard gericht op de toptennissers. Maar wie zijn de mensen die de sterren laten stralen? Vandaag deel 1 in 'Achter de schermen’: Alastair Carr (33), Event Manager van Ahoy.
Lees verder
Dezelfde ambitie verdient hetzelfde podium
Gelijke kansen
Dezelfde ambitie verdient hetzelfde podium. Daarom is ABN AMRO hoofdsponsor van het ABN AMRO World Tennis Tournament én oprichter van het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament. Botic van de Zandschulp en Tom Egberink nemen je mee in hun beleving van deze twee toernooien.
Bekijk de video
Bekijk de laatste sportheadlines van het AD
AD Sportnieuws
Je leest bij het Algemeen Dagblad het hele jaar door tennis nieuws. Navigeer hieronder naar de laatste sport headlines!

Haase niet naar ABN AMRO-toernooi in Ahoy na verlies in eerste kwalificatieronde
​​​​​​​
Lees meer