ELF Voetbal nieuwsbrief van 23-02-2022
De laatste keer dat Ajax tegen Benfica speelde

De Champions League gaat vanavond weer verder en daarin neemt Ajax het in de achtste finale op tegen Benfica. De Amsterdammers namen het in 2018 al eens tegen de Portugezen op in de Champions League en hadden toen erg veel succes. Wie stonden er toen in het veld? 


lees verder
Samenvatting Villarreal - Juventus

Villarreal - Juventus begon dinsdagavond... heel snel! In het restant van de wedstrijd wisten Matthijs de Ligt c.s. zich een redelijke uitgangspositie te verwerven. Bekijk hier de beste momenten!

lees verder
Nieuwe ELF Voetbal met de man van honderd miljoen, Feyenoord-aanwinst Walemark en Anwar El Ghazi

De man van honderd miljoen van Ajax, de verrassende Zweedse topaanwinst van Feyenoord en een buitenspeler die switchte binnen de Premier League. Eentje met interlandervaring in Oranje. Het is een handjevol van de onderwerpen in de nieuwe ELF Voetbal. Nummer 2 van 2022 is uit! En kent ook interviews met Gyrano Kerk (Lokomotiv Moskou), Paulos Abraham (FC Groningen) en Rami Kaib (sc Heerenveen), reportages met Daan Rots (FC Twente) en Cas Odentahl (NEC) en een verhaal over Europese organisatieflaters. En nog veel meer!

lees verder
Hoe staat Benfica ervoor voor de achtste finale tegen Ajax?

De komende week gaan de achtste finales van de Champions League verder en daarin neemt Ajax het onder meer op tegen Benfica. Eerder wist Ajax nummer twee Sporting Portugal al weg te spelen en ook nummer drie Benfica is momenteel niet echt in goede vorm. In dit artikel nemen we de tegenstander van Ajax onder de loep. 

lees verder
De indrukwekkende opmars van wonderkind Julian Rijkhoff bij Borussia Dortmund

Hij is nog bezig met het binnenhalen van zijn HAVO-diploma. Toch wordt Julian Rijkhoff in Duitsland al vergeleken met Robert Lewandowski en Erling Haaland. De kans is groot dat de naam van Julian Rijkhoff binnenkort in de meest prestigieuze talentenlijsten van Europa zal verschijnen. Rijkhoff is na zijn vertrek bij Ajax op zestienjarige leeftijd hard bezig met zijn status uit te bouwen.

lees verder
Deze Eredivisie-verdedigers maken onverwachts een sterk seizoen door

Welke verdedigers spelen zich dit seizoen in de schijnwerpers. ELF Voetbal zette vier revelaties in de achterhoede voor je op een rij.

lees verder
Heracles-bekerheld Hannes Lalopua nu mantelzorger: "Hij kan helemaal niets meer"

29 december 1974. Heracles kegelt Ajax die middag uit de KNVB Beker. Hannes Lalopua scoort één keer en verzorgt twee assists tijdens de 4-2 zege. De beelden staan op zijn netvlies gebrand. In 2017 stapte de voormalige linksbuiten uit de voetbalwereld. "Voor mijn vrouw en mij startte toen een nieuw leven."

lees verder
Van Lainez tot Richarlison: dit zijn de spelers die net niet naar Ajax gingen

Ajax verkeert momenteel in bloedvorm en presteert geweldig in binnen en buitenland. Dat komt onder meer door de uitgebalanceerde selectie van de koploper van ons land. Toch had de ploeg van Erik ten Hag nóg sterker kunnen zijn. De afgelopen jaren gingen de transfers van vijf grote talenten namelijk net niet door. 

lees verder
Interview voetbalverzamelaar Kor Louissen: "Bij Heracles krijg ik meteen een kopje koffie aangeboden"

Zijn doel? Met alle spelers uit de Eredivisie op de foto gaan. Al ruim zeventien jaar reist Kor Louissen daarvoor het hele land rond en bezoekt hij alle clubs op het hoogste niveau. Elk seizoen weer. Bij voorkeur alleen. Dat werkt volgens hem het best. "Ik ben één keer weggestuurd, bij Feyenoord, toen Jaap Stam trainer was. Een norse man."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Manchester City - Brighton & Hove Albion19-03-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Newcastle United - Crystal Palace19-03-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Liverpool FC - Manchester United19-03-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Tottenham Hotspur - West Ham United19-03-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
  
FC Köln - Borussia Dortmund19-03-2022
Voetbaltrips.com
Number 1 Voetbalreizen
 
Bekijk alle voetbalreizen