ELF Voetbal nieuwsbrief van 01-02-2022
De laatste vier kanshebbers op de Afrika Cup

Het prestigieuze toernooi in Afrika loopt op zijn einde. We zijn aangekomen bij de halve finales met nog vier overgebleven landen. Twee favorieten en twee underdogs. Alle vier nog volop in de race voor de titel. Dit is zijn de laatste vier kanshebbers op de winst van de Afrika Cup.


lees verder
Goaltjesdief Tom van Weert hoogste nieuwe binnenkomer ESM Gouden Schoen

Het duurde even. Het duurde zelfs lang. Maar eindelijk is weer een Nederlander geklasseerd in het overzicht van de ESM Gouden Schoen. Niet de landgenoot die automatisch als eerste wordt verwacht in de ranking van de Europees Topscorer van het Seizoen. Tom van Weert is immers de speler die zich als eerste bij de beste aanvallers van het continent heeft gemengd.

lees verder
Nieuwe ELF Voetbal Special: vijftig odes aan de nummer 11

De nummer 11 op het veld. You love him or you hate him. Hij laat zijn tegenstander lopen en verdedigen zit niet in zijn aard. Nee, voor de nummer 11 voelt een geslaagde passeerbeweging als een overwinning. Ter ere van ons veertigjarige bestaan hebben we een Special gemaakt over de Nummer 11. Eentje waarin alle clubs uit de Eredivisie, Eerste Divisie en Tweede Divisie aan bod komen. Vijftig interviews in totaal! Het extra dikke nummer is nu uit.

lees verder
Deze heerlijke wedstrijden helpen je door de werkweek heen

Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij. 

lees verder
Actueel transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie winter 2022

Nog enkele uren en dan kunnen de technisch directeuren van de betaald voetbalclubs in Nederland weer rustig ademhalen. Dan gaat de transfermarkt weer voor vijf maanden op slot. Tot 24.00 uur mogen er spelers bij andere clubs worden weggehaald en andersom.

lees verder
Samenvatting Egypte - Marokko (2-1)

Egypte heeft zich weten te plaatsen voor de halve finale van de Afrika Cup. Het land waar Mohamed Salah de sterspeler van is versloeg in de kwartfinale met Marokko een sterke tegenstander. De Leeuwen van de Atlas werden na verlenging verslagen door een doelpunt van Mahmoud Hassan. 

lees verder
Debuterende ADO Den Haag-doelman Hugo Wentges: "De operatie is het allemaal waard geweest"

Een opvallende naam zondag in het doel bij ADO Den Haag. Vijf dagen na zijn debuut in het eerste elftal nam Hugo Wentges vanaf de aftrap plaats onder de lat. De negentienjarige keeper stroomde in de winterstop reeds door naar de positie van tweede doelman en vervangt nu de geblesseerde Luuk Koopmans. "De operatie en revalidatie is het allemaal waard geweest nu ik mijn debuut heb gemaakt."

lees verder
Cultheld John Linford: "Ik had achteraf bij Fortuna Sittard moeten blijven"

Van weinig keuzes die hij maakte in zijn kleurrijke voetbalcarrière heeft John Linford spijt. "Maar als ik één ding moet noemen, is dat mijn besluit om een contractverlenging bij Fortuna Sittard niet te tekenen. Ik wilde terug naar Engeland. Naar mijn pub. Dat had ik achteraf niet moeten doen." In Sittard staat de nu 64-jarige Engelsman nog altijd bekend als cultheld.

lees verder
Yassine Abdellaoui wil na schietpartij verder als trainer: "Veel trainers zijn mooieverhalenvertellers"

Acties maken. Tegenstanders dollen, zoveel mogelijk assists geven en scoren. Zo zag het leven van Yassine Abdellaoui twintig jaar geleden eruit. Na een lange afwezigheid keerde de 46-jarige voormalige linksbuiten van onder meer Willem II als trainer terug in de voetbalwereld. Bij De Volewijckers zorgde een schietpartij voor een valse start, nu vormt de coronacrisis een barrière. "Ik wil voetballers laten nadenken. Van Powerpointtrainers hebben we er in Nederland al genoeg."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Liverpool FC26-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Chelsea FC - Leicester City26-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Everton FC - Manchester City26-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Manchester United - Watford FC26-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
West Ham United - Wolverhampton Wanderers26-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen