ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste cursist,

In de vorige nieuwsbrief werkte de link naar de aftermovie van de open dag niet, dus hierbij de nieuwsbrief met de correcte link!

In deze nieuwsbrief:

Snuffelweek
Projectweek Muziek
Terugblik: Open Dag Festival
Nieuw cursusaanbod
Ensemble Parade

Doe mee met de Snuffelweek

Van 13 tot en met 18 juni zet De Meerpaal haar deuren wagenwijd open voor jonge kunstenmakers. De Snuffelweek is een week waarin kinderen van 4 tot en met 9 jaar welkom zijn om gratis verschillende lessen op het gebied van muziek, dans, yoga, beeldende kunst en theater uit te proberen. Kom kijken en doe mee!

> Bekijk het programma

Projectweek Muziek

Speciaal voor muziekleerlingen vindt in de week van 13 juni onze tweede projectweek muziek plaats. We zijn trots op een bomvol programma met workshops waarin samen muziek maken en samen leren centraal staat. Tijdens de projectweek zijn er geen reguliere muzieklessen. In plaats daarvan kun je meedoen met één of meerdere workshops. Er is van alles te doen! Misschien vind je het leuk om een groepsles op jouw instrument te volgen of wil je eens een ander instrument proberen in een laagdrempelige workshop bij een docent die je nog niet kent. Bekijk snel het programma via onderstaande link.

> Naar het programma

Open Dag Festival; was jij erbij?

Op zaterdag 14 mei lanceerden we ons nieuwe cursusaanbod met een spetterend cultureel festival. Een dag waarbij de zintuigen volop geprikkeld werden en er geen enkel hoekje van het gebouw onbenut gelaten werd. Optredens, gekke verrassingen, theatrale rondleidingen, klassieke miniconcerten in de lift; er was enorm veel te beleven. Heb jij deze dag gemist of wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de aftermovie via onderstaande link!

> Bekijk de aftermovie

Het nieuwe cursusaanbod staat online!

Splinternieuwe cursussen, bestaande cursussen, groepslessen of individuele lessen; ook in het nieuwe seizoen kun je bij ons weer al je creativiteit kwijt. Op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende vormgeving staan onze docenten weer te trappelen om met je aan de slag te gaan. Na de succesvolle open dag stroomde onze inbox vol met aanvragen voor nieuwe (proef)lessen, maar helaas kampten we met een technische storing waardoor niet alle aanvragen goed zijn binnengekomen. Heb jij je aangemeld voor een specifieke les, maar nog geen reactie ontvangen? Laat het ons dan even weten via activiteiten@meerpaal.nl. Je kunt je ook weer inschrijven via de website.

> Bekijk het nieuwe cursusaanbod

Thank you for the music! - Ensemble Parade

Muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog veel leuker! Als je een instrument bespeelt en nieuwsgierig bent naar wat er voor jou allemaal mogelijk is, kom dan naar de Ensemble Parade op 11 juni in de Kubus in Lelystad. Van kleine ensembles tot volledig orkesten; er is een wereld aan samenspel te ontdekken. De Ensemble Parade start om 14.45 uur in de foyer van de Kubus.

Deelnemende ensembles zijn:
Kubus/Meerpaalorkest
FJSO
Strijkersensembles De Meerpaal
Gitaarensemble De Kubus
Het gevorderde koperensemble Dronten
Amor Musae & De Eendracht

Gratis toegang!

De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©