Loading...

De Legenden van Andor: Speelgoed van het Jaar 2014

By 999games.nl received 5 years ago

Categories: Board game
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Klik hier voor de webversie
november - 2014
Beste John,
Trots melden wij dat het coöperatieve fantasybordspel De Legenden van Andor is verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2014 in de categorie 12 jaar en ouder.
 
De Legenden van Andor: het basisspel
Uitbreiding: Het Sterrenschild
Gratis downloads, nieuwe uitbreidingen en het Spellenspektakel
 
 
DE LEGENDEN VAN ANDOR: HET BASISSPEL
In dit spannende spel zijn de spelers helden, die gezamenlijk het land Andor tegen verschillende bedreigingen en monsters verdedigen. Intensieve samenwerking is essentieel om een legende tot een goed einde te brengen. Het spel wordt tijdens het spel stap voor stap uitgelegd, waardoor u direct kunt beginnen. Het basisspel bevat 5 verschillende, uitdagende legenden, waarvan er een aantal zo variabel zijn dat deze vaker te spelen zijn.
uitbreiding: het sterrenschild
Er is inmiddels ook een uitbreiding beschikbaar: Het Sterrenschild. Deze draait om het vinden van een zeer zeldzaam schild, dat de spelers of de zwarte magiër extra mogelijkheden geeft, afhankelijk van wie het als eerste vindt.
Omdat er aan het begin van een spel steeds andere legendekaarten worden getrokken, zijn er maar liefst 600 verschillende legenden mogelijk.
GRATIS DOWNLOADS, NIEUWE UITBREIDINGEN EN HET SPELLENSPEKTAKEL
Ook stellen wij verschillende mini-uitbreidingen, heldentableaus en bonuslegenden beschikbaar om gratis te downloaden. Deze kunt u vinden op www.999games.nl/andor.
Van De Legenden van Andor komen in 2015 twee uitbreidingen. In de kleine uitbreiding Nieuwe Helden kunt u met 5 en 6 helden op avontuur. In deel II van De Legenden van Andor, genaamd Reis naar het Noorden, gaan de helden aan boord van een zeilschip. Een reis leidt over een tweezijdig spelbord naar vele nieuwe uitdagingen.
Wilt u De Legenden van Andor eerst eens proberen voordat u het koopt? Bezoek dan het Spellenspektakel, dat dit weekend op 8 en 9 november in Eindhoven plaatsvindt.
Tot ziens in Andor!

U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: newsletter@newslettercollector.com

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2020