Kastanjes zoeken en poffen, betoverende buitenfair, makkelijke appelchips uit de oven en een diervriendelijke herfsttuin
Seasons

favoriete recept

Appelchips uit de oven

Vanwege haar grote appeloogst dit jaar experimenteert onze Oogstkoken-blogger Miss Beanie er in de keuken op los. Ze deelde eerder al haar heerlijke appeldessert met kaneel en kokos en vandaag onthult ze het recept van deze appelchips. Wij mochten het testen en de uitslag was unaniem: verslavend lekker!

Seasons

winactie

Spirit of Winter

Ken jij de betoverende buitenfair Spirit of Winter al? Van 14 t/m 18 november kun je bij ruim 160 specialisten, smaakmakers en trendsetters bij Paleis Het Loo wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen. Seasons-lezers krijgen een mooie korting en we mogen 10x 2 kaarten weggeven!

Seasons

weekendtip

Kastanjes zoeken

We kennen ze van landen als Frankrijk. Maar ook in Nederland zie je in de herfst steeds vaker tamme kastanjes op markten en in winkels. Het leukste is natuurlijk om ze zelf te zoeken. In veel parken en op landgoederen vind je de tamme kastanjeboom. Idee voor dit weekend!

aanbieding

Tijd om te oogsten én koken met Seasons

Het Seasons kookboek Oogstkoken is hierbij onmisbaar! Het kookboek staat boordevol eenvoudig te maken, verrukkelijke recepten. Maar dat niet alleen, het geeft ook voor elke groente- en fruitsoort tips & trucs om te zaaien, te oogsten en te plukken uit eigen moestuin. Bovendien zet Oogstkoken al die geweldige conserveertechnieken die we bijna vergeten waren nog eens op een rijtje. Neem nu een abonnement en krijg Oogstkoken (t.w.v. € 24,99) cadeau. Samen voor slechts € 39,-.

Seasons
Seasons

logeertip

Tiny houses midden in de natuur

Even uit het raam staren, niets doen, je vervelen. Hoe vaak doe jij dat nog? In de tiny houses van het Amerikaanse bedrijf Getaway heb je geen toegang tot technologie, maar wél een prachtige plek om je even terug te trekken. De huisjes zijn wifi-vrij en hebben niet tot nauwelijks mobiel bereik. Buiten vind je een kampvuur en een picknicktafel voor lange avonden in de natuur.

Seasons

nieuw

Seasons Agenda en Jaarkalender

Ze zijn er weer: de Seasons Agenda en Jaarkalender! Een grote kalender met de mooiste foto’s die dit jaar in Seasons hebben gestaan. En een inspirerende jaaragenda met veel extra’s, zoals originele decoratie-ideeën en styling-tips voor binnen en buiten, pure seizoensrecepten en natuurfoto’s om je over te blijven verwonderen.

Seasons

tuintip

Diervriendelijke herfsttuin

In de herfst bereiden dieren zich voor op de koude winter. Eekhoorns leggen voorraden aan, egels maken zich op voor de winterslaap en vogels zoeken een schuilplaats. De dieren in jouw tuin een handje helpen? Gebruik dan deze handige tips voor een diervriendelijke herfsttuin.

Seasons

recept

Gepofte kastanjes

In de herfst zie je ook in Nederland steeds vaker tamme kastanjes op markten en in winkels. Omdat het culinaire gebruik van deze supergezonde noot in onze Lage Landen geen traditie kent, weten veel mensen niet zo goed wat ze ermee moeten. Daarom delen wij dit heerlijke recept voor gepofte tamme kastanjes.

Seasons

advertorial

Limburg onthult nieuwe vlaai

Dat er niets boven de verse vlaaien van Limburgse bodem gaat, is inmiddels overbodig om te vermelden. Daarom werd er gisteren, op de Dag van de Vlaai, getrakteerd in Limburg. En niet op zomaar een vlaai. Het is een nieuwe in zijn soort: de kiwi-bes-vlaai. Benieuwd? Wij delen de fijnste adresjes om deze en andere vlaaien te proeven. Of nog leuker: maak ze zelf!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer