De leukste prijzenpot van de reisbranche!

3 years ago


Text only:

Maak jij al kans?


Open in browser.Beste John,


Zo vlak voor de kerst ben je vast druk met van alles en nog wat. Kerstboodschappen doen, kerstcadeautjes inslaan, een kerstdiner in elkaar draaien, een reis winnen... Ja, dat staat ook nog op je to-do-list! Lees gauw verder. 


Groetjes, TravEcademy
Heb jij al een account? 


Nee? Dan mis je echt iets! Behalve het dagelijkse nieuws, de leukste studiereizen en de beste agentenaanbiedingen loop je zo de allermooiste prijzen mis. Zonde toch? Registreer je daarom nu meteen op TravEcademy en loot mee in het prijzenfestival!


Registreer je hier


Nieuws

Naar TravEcademyVoordelig naar Curaçao 

Willen jouw klanten genieten van een vakantie op heerlijk Curaçao? Laat hen dan profiteren van de aantrekkelijke specials van Tenzing Travel! Het Santa Barbara Beach & Golf Resort, het Hilton Curaçao en het Renaissance Curaçao Resort & Casino zijn nu extra voordelig te boeken.


Lees verder

Save the date

13 januari 2016 is een dag die je niet mag missen! Op deze dag vindt het Young Professional Event plaats op de Vakantiebeurs. Toegang is geheel gratis en er is zelfs al een aantal sprekers bekend.


Lees verder

Populair op TravEcademy

Naar TravEcademyFeest mee met Bedsonline!


Bedsonline daagt jou weer uit om zoveel mogelijk boekingen te maken. Om je extra te motiveren hangt er een prachtige prijs aan; je maakt namelijk kans op twee tickets voor Armin van Buuren live in Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 27 februari 2016!Doe mee!

Op Scandinavische tour


Heb je klanten die gek zijn op de Noorse Fjorden, het uitgestrekte land van Zweden of het bruisende Denemarken? Dan is het maken van de gamecourse van Fjord Line echt de moeite waard. Niet alleen om jouw eigen kennis te verbreden, maar je maakt ook nog eens kans op een overtocht voor twee personen!Volg de cursus

Vacatures

Meer vacatures


Sales Representative


Alitalia, Amstelveen

Alitalia, de luchtvaartmaatschappij van Italië, verbindt Italië met de rest van de wereld. Als Sales Representative ben jij verantwoordelijk voor het managen en verhogen van de omzet, benader jij prospects voor nieuwe business, bied je assistentie aan de Country Manager en Inside Sales collega's en ga zo nog maar even door. Nieuwsgierig geworden?

 Bekijk vacature

We sturen regelmatig het laatste nieuws, winacties en meer naar leden van TravEcademy
Stuur deze email door naar een vriend |
Instellingen | Afmelden
Copyright © 2015 TravMedia Company.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019