Winterinspiratie en tips voor binnen en buiten
Seasons

zelfmaaktip

Mooie dingen maken

Kleien, timmeren, knopen, geen fijner klusje op een vrije winterdag dan met eenvoudige materialen iets moois maken. Onze website staat er vol mee, zoals deze lampenkapjes van klei. Oven niet nodig.

Seasons

winactie

Boek Holland Winter Wonderland

Het mag dan vriezen, maar van een oer-Hollandse winter kunnen we nog spreken. Gelukkig heeft fotograaf Frans Lemmens de afgelopen 20 jaar onze winters met zijn camera vastgelegd en gebundeld in zijn boek ‘Holland Winter Wonderland’. Genieten!

Seasons

Tuintip

Verleidelijke winterrozen

Nu ook zo’n behoefte aan kleur in de tuin? Dan kunnen we je Camelia japonica, ook wel Japanse roos genoemd, aanraden. Ze bloeit met roosachtige bloemen in allerlei schakeringen rood. Ook andere winterbeauty’s vind je op onze website

Aanbieding

50% korting op agenda

Het kan nog steeds, nu zelfs met 50% korting! Bestel vandaag nog de Seasons Agenda óf de Seasons Jaarkalender. Liever een andere agenda? Dat kan ook! Wees er snel bij, want op=op!

Seasons
Seasons

Instagramtip

Nog even nagenieten

Volg je ons al op Instagram? Hier vind je een kleurrijke collage van dieren tot planten, van interieurs tot gerechten. Met 153 likes is bovenstaande foto de voorlopige favoriet van dit nieuwe jaar. Op de website staan onze populairste Instagramposts van 2018 verzameld.

Seasons

Kooktip

Onze favoriete bloemkoolrecepten

Met bloemkool kun je veel meer dan je tot nu toe had gedacht. Niet alleen vind je in de nieuwste Seasons een aantal verrukkelijke recepten, ook op de website delen we elke dag een ander favoriet recept met bloemkool.

Seasons

Weekendtip

De mooiste winterwandelingen

Er is weinig zo verfrissend voor lijf en geest als een wandeling op een koude maar zonnige winterdag. We hebben een keur aan mooie wandelingen op de website staan. 

Seasons

Aanbieding

Workshop worst maken

De workshops paté maken waren afgelopen jaar zo’n succes dat we nu met slager Kees Janson een exclusieve workshop worst maken organiseren. Pak die kans en schrijf je in.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer