En uiteraard willen we je heel graag eens trakteren.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie
Alles in huis
voor de slimste thuis
www.lidl.be
Krijg nu € 6 korting vanaf € 60 bestelwaarde
DE LIDL-WEBSHOP TRAKTEERT
Zo zeg, 6 jaar jong. Dat vraagt om een feest. Een themafeest. Met prinsen en prinsessen. En een springkasteel. Oh, en zal er taart zijn? Zo'n gigantische taart met 6 kaarsjes op die we dan in één adem uitblazen. En dan wensen we dat áááál onze favoriete klanten ons dit jaar even graag een bezoekje komen brengen.
 
En uiteraard willen we je ook heel graag eens trakteren. Daarom krijg je een kortingscode voor € 6 korting vanaf € 60 bestelwaarde op Lidl.be. Wat ga je ermee kopen? Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod.

JOUW PERSOONLIJKE KORTINGSCODE
P8QD-DQKX-GMV6-JYJM

Doe een koopje met € 6 korting* » 
*Krijg € 6 korting bij aankoop vanaf € 60. De kortingscode is geldig op het volledige online aanbod van Lidl.be. De code is enkele geldig vanaf dinsdag 22/03 tot en met donderdag 31/03. De kortingscode is niet cumuleerbaar met andere kortingscodes. Typfouten zijn voorbehouden.
 
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90 J
9820 Merelbeke
België
BTW BE 0451 881 923
RPR Gent
Beheer je voorkeurenUitschrijven