View this email in your browser

Lillian West Fall Winter 2022 collectie
Laat je inspireren & vind jouw droomjurk!


Ben jij op zoek naar jouw droomjurk? De nieuwe Lillian West Fall Winter 2022 collectie is wildly romantic! En speciaal voor de avontuurlijke boho bruid. Fall in love met deze avontuurlijke trouwjurken collectie van Lillian West en vind jouw droomjurk. Laat je inspireren met onze nieuwe blog!
 
Vind hier jouw droomjurk!


Wildly romantic

De nieuwe Lillian West Fall Winter collectie 2022 trouwjurken is er voor de avontuurlijke boho bruid! Dus ben jij nog op zoek naar dé perfecte boho trouwjurken voor jouw boho bruiloft? Dan is deze collectie speciaal voor jou!

Word verliefd op de Lillian West Fall Winter 2022 collectie trouwjurken en vind jouw droomjurk tussen deze avontuurlijke collectie trouwjurken. 


Trouwjurken trends

De Lillian West Fall Winter 2022 collectie is avontuurlijk en bestaat uit echte boho trouwjurken met opvallende mouwen, stunning sleepen en adembenemende rokken.

Get wild & free met deze betoverende Lillian West Fall Winter 2022 collectie trouwjurken!
Laat je inspireren en vind je droomjurk!
Trouwambtenaar Linda

Wist je dat je een trouwambtenaar ook zelf kunt kiezen? En laat de keuze van een trouwambtenaar nou net zo belangrijk zijn als de keuze van jullie locatie. 

Trouwambtenaar Linda vertaalt jullie wensen en mooie verhalen tot een prachtige ceremonie. Die helemaal bij jullie past. Niets is te gek en alles kan! Samen gaat ze in gesprek met jullie en maakt ze van jullie liefdesverhaal een persoonlijke trouwceremonie.

Neem contact op met Linda voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!
 
Vraag meer informatie aan bij Linda!

Ga voor een toffe photobooth!
Ontvang € 30 korting met de kortingscode SUMMER2022


Een photobooth op je bruiloft is super leuk! Daarom hebben wij voor alle bruidsparen een mooie korting van € 30,- op de totaalprijs van jouw KRUU photobooth! Bestel je photobooth al vanaf € 275 en met de kortingscode SUMMER2022 ontvang je meteen € 30,- korting op het totaalbedrag en ook nog eens extra veel toffe weddingprops!
 
Reserveer hier je photobooth met korting!

Gratis checklist voor je bruiloft!
Download de weddingplanning PDF


Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je bruiloft? Download dan deze gratis checklist voor je bruiloft. Met allerlei handige planningstips en meerdere checklists! En ga lekker aan de slag met het plannen van je bruiloft!
 
Download hier gratis de checklist!

Geen saaie trouwringen? Ga voor custom made!
Lees onze tips in dit artikel


Het is tijd voor het uitzoeken van jullie trouwringen! Worden jullie niet bepaald warm van de standaard trouwringen bij de juwelier? Ga dan voor custom made trouwringen. Maar waar moet je eigenlijk aan denken bij het laten maken van custom made trouwringen? Lees onze tips in dit artikel!
 
Lees alle tips in dit artikel!

Tips & trends voor je bruiloft styling
Bekijk het interview


Ben jij ook zo dol op bruiloft styling?! Dan hebben wij iets leuks voor je! Wij hebben een heel leuk interview gehad met In Style Styling & Decoraties. In deze video geeft In Style Styling & Decoraties heel veel handige tips & trends over bruiloft styling. Van prachtige tafelstyling tot aan romantische ceremoniesettingen. Kijk je mee?
 
Bekijk hier de video
Je bruiloft begint bij de uitnodigingen
Onmisbare bruiloft decoratie trends
Instagram Trouwplannen.nl
Facebook
Pinterest
Copyright © 2022 Trouwplannen.nl, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Trouwplannen.nl
Mijkenbroek 16
Breda, Noord-Brabant 4824 AB
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp