HRbase maandag 11 juli 2016
E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.
 

ASR en Rabobank: loze beloftes aan de arbeidsmarkt

Het talent van een organisatie is het meest kostbare bezit. Maar bedrijven investeren weinig in een degelijk werkgeversmerk. Weinig merken die het werkgeversmerk direct koppelen aan het corporate merk. Ook Rabobank en ASR laten steken vallen.
Lees verder

EU remt groei economie én banen

Na Brexit gaan er ook stemmen op voor een Nexit. Wat Brexit (en de roep om een Nexit) in ieder geval duidelijk maakt, is dat de huidige EU-structuur te weinig draagvlak heeft. De EU remt de groei van de economie én de banengroei.

Lees verder
(advertorial)

Wetswijzigingen 2016

Tijdens de HR-wetgeving actualiteitendag wordt u in één dag bijgepraat over de recente en komende wetswijzigingen op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid, pensioenen en personeel en fiscus.

Werkplekchecker

Werkplekchecker
Uw verzekering van een goed ingestelde en optimale werkplek voor elke medewerker. Ook wanneer zij steeds op een andere werkplek zitten of thuiswerken. Bekijk de demo op
www.werkplekchecker.nl/

Wat doet u aan onboarding?

Steeds meer dringt het besef door dat met een goed onboarding-programma nieuwe medewerkers sneller productief zijn, het verloop in de eerste maanden drastisch afneemt en dat de betrokkenheid van de medewerkers toeneemt. Deel tips en ervaringen met onboarding op dit forum.

Lees verder
(advertorial)

Bent u klaar voor de toekomst?

Hoe zorgt u ervoor dat u het beste uit uw mensen haalt en daarmee een beter resultaat behaalt voor uw organisatie? Tijdens het congres over Talent en Performance Management wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Experts van bedrijven die voorop lopen laten u via keynotes, workshops, bedrijfsscans en intervisie zien wat in welke situatie slim personeelsbeleid is. Een dag vol praktische handreikingen, direct toepasbaar in uw eigen organisatie.
Anne van Dongen Christel van Doorn Maarten van der Zanden Ewa Szymkowiak
Jeannet Rijskamp Cis Hageman Sasja van Ravens Tom Morssink

Vacature personeelsconsulent

Stichting Nieuw Unicum, een zorginstelling voor volwassenen met lichamelijke en cognitieve beperkingen door neurologische aandoeningen, is op zoek naar een personeelsconsulent. Klik hier voor de vacature. 

Vijf redenen waarom RPO de toekomst is

Bij recruitment process outsourcing, RPO, draait het niet alleen om de werving en selectie. BIj RPO ligt de focus op de lange termijn.Het gaat ook om het versterken van het employer brand. Vijf redenen op een rij waarom RPO werkt. 

Lees verder

Iedereen aan de slag!

Vijf brancheorganisaties, die de spil zijn in transities op de arbeidsmarkt, komen met een gezamenlijk aanbod aan de politiek en een toekomstig kabinet om de arbeidsmarkt vlot te trekken: ‘Iedereen aan de slag’ is het adagium. Doet u ook mee?

Lees verder

Thuiswerken in je onderbroek

De kleding op kantoor wordt steeds informeler. Sneakers en spijkerbroeken zijn gemeengoed. En de thuiswerker? Hoe die erbij zit, wil je misschien helemaal niet weten...

Lees verder
 
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.