Bekijk ons feestelijke aanbod, geniet van leuke cadeaus en wees er snel bij. ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste filmliefhebber,

De maand december komt eraan: dat betekent heel veel voordeel, leuke acties en volop films voor jong en oud. Bekijk hieronder ons feestelijke aanbod en reserveer alvast je kaartjes. Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,
De Meerpaal

We delen uit met bioscoopkorting!

Speciaal voor deze feestmaand hebben we een aantal mooie cadeautjes voor jou verzameld, waaronder lekker veel korting op de familietickets voor onze bioscoop. Met de code MPCADEAU-20 reserveer je 4 tickets voor een film naar keuze voor slechts € 27,50. Reserveren voor dit actietarief kan alleen telefonisch via 0321-388777 of aan onze balie.

> Bekijk ook onze andere cadeaus

Alleen deze week: Love Sarah

De 19-jarige Clarissa is vastbesloten om de droom van haar overleden moeder uit te laten komen. Met de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi opent ze een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill. Zo wordt de herinnering aan de geliefde Sarah levend gehouden.

> Tijden & Tickets

KidsmiX: het leukste uitje voor kinderen

In de kerstvakantie – op dinsdag 22 december – organiseert De Meerpaal weer een KidsmiX met als thema ‘Samen staan we sterk’. Gedurende deze dag kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar genieten van verschillende creatieve en sportieve activiteiten. ’s Middags wordt er in de bioscoop genoten van de film ‘Cats & Dogs: Slaan de pootjes ineen!’.

> Info & Tickets

Bekijk hieronder ons weekoverzicht ↴

> Reserveer tickets
Films
Bigfoot Family
De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest
De Grote Sinterklaasfilm
The Witches
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©