MAART 2023
Hoi spelliefhebber,

Deze maand hebben we een supervette aankondiging van een nieuwe spelfamilie: Pick-a-Pen. Daarnaast lichten we onze medewerker Jordy uit, die vertelt wat zijn favoriete spel van dit moment is. Tot slot zijn er natuurlijk weer nieuwe spellen binnengekomen. Deze vind je onderaan de mail.

Veel leesplezier! 
Nieuwe spelfamilie: Pick-a-Pen
De Pick-a-Pen-serie is een nieuwe generatie innovatieve “Roll & Write”-spellen, waarin werkelijk met potloden wordt gerold. Dit zorgt ervoor dat met hetzelfde speelmateriaal veel verschillende spelmechanismen mogelijk worden gemaakt. Maar in elk spel staat het inkleuren van velden centraal. De spellen zijn in samenwerking met de auteur Reiner Knizia door 999 Games in eigen beheer ontwikkeld en uitgebracht.

Meer informatie >>
De favorieten van 999 Games
Iedere maand laten we een medewerker één van zijn of haar favoriete 999 Games-spellen uitlichten. Deze maand is dat Jordy.
Naam: Jordy
Functie: Junior Verkoper Binnendienst
Favoriete spel: My City: Roll & Write

Ik was al gelijk fan van My City toen dit spel uitkwam. De combinatie van puzzelen en strategie, waarbij elke keuze die je maakt invloed heeft op volgende hoofdstukken, vond ik te gek. Maar nu is dit spel ook in compacte vorm te spelen, en dat maakt My City: Roll & Write ideaal voor mij. Ik kan het makkelijk meenemen naar vrienden en familie om tussendoor een spelletje te spelen. Momenteel dus zeker één van mijn favoriete spellen!
Nieuw
My City: Roll & Write
Speel het populaire tegelspel My City nu als roll & write! Bouw je eigen stad in 12 verschillende niveaus verdeeld over  4 campagnes. Elk niveau introduceert nieuwe spelregels en ontwikkelingen. De dobbelstenen geven aan hoe je je stad moet uitbreiden. Wie de meeste punten scoort, wint!
Meer informatie >>
De Kwakzalvers van Kakelenburg Junior
Grabbelen in de race naar Kakelenburg! Je rijdier loopt sneller dankzij suikerbieten, maar valt in slaap door droomkruiden. Alleen door de beste ingrediënten te kopen, kun je de rest voorblijven. Deze juniorvariant brengt het populaire Kwakzalvers naar een jong publiek. Ideaal voor het hele gezin!
Meer informatie >>
Wil je je inschrijven voor onze wekelijkse 'Nieuwe binnenkomsten'-mailing? Klik dan onderaan deze mail op "Pas jouw profiel aan" en vink de optie voor nieuwe binnenkomsten aan.
Weer verkrijgbaar
Website
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je hier afmelden.
Je gegevens wijzigen? Pas jouw profiel aan. 
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.