ELF Voetbal nieuwsbrief van 24-01-2020
De moeizame zoektocht van Feyenoord naar een nieuwe goaltjesdief

Feyenoord hoopt deze transferperiode nog een concurrent voor Nicolai Jørgensen te presenteren. Vooralsnog is het de Rotterdammers namelijk niet gelukt om een extra spits aan de selectie toe te voegen. Zodoende is er werk aan de winkel voor technisch directeur Frank Arnesen.


Lees verder
Clubicoon Everton: "Ik wilde altijd al in Nederland voetballen"

De all-time-topscorer van Heracles Almelo groeide niet op in de Achterhoekse klei, maar in een favela van São Paulo. Everton Ramos da Silva (36) speelde van 2006 tot de zomer van 2013 in Almelo en maakte in die periode 77 doelpunten. De centrumspits voetbalt nog steeds, maar oriënteert zich inmiddels op een leven na de bal. Een leven dat hij in Nederland hoopt op te bouwen.

Lees verder
In beeld: de laatste tien uitwedstrijden van het kwakkelende PSV

PSV werd donderdagavond verrassend door NAC Breda uit de KNVB Beker geknikkerd. Zodoende zijn de Eindhovenaren inmiddels uitgeschakeld op alle mogelijke gebieden. Van de laatste tien wedstrijden buiten Eindhoven werd alleen een bezoekje aan GVVV overleefd.

Lees verder
Dit waren de beste seizoenen van Willem II in de Eredivisie

Willem II is bezig aan een fantastisch seizoen in de Eredivisie. Na negentien speelronden zijn de Tilburgers terug te vinden op de derde plaats en dat zorgt natuurlijk voor tevredenheid in het Koning Willem II Stadion. Het gebeurt namelijk niet vaak dat de Brabanders in het linkerrijtje eindigen.

Lees verder
De mooiste affiches van het aankomende weekend

Na twee Nederlandse bekerduels en Wolverhampton Wanderers versus Liverpool op donderdag kan het vizier nu echt volledig worden richting op het weekend. Welke wedstrijden mag je als doorgewinterde voetballiefhebber echt niet missen? 

Lees verder
FC Dordrecht dreigt pareltje kwijt te raken

Twee weken geleden scoorde hij nog twee geweldige goals namens FC Dordrecht U19 tegen FC Volendam U19. De kans lijkt groot dat Onur Demir volgend seizoen op een andere locatie zijn doelpunten maakt.

Lees verder
Hoe is het met... Mathias Pogba?

De meeste Nederlandse voetballiefhebbers zullen Mathias Pogba echt nog wel kennen. De oudere broer van Paul Pogba, natuurlijk. Én hij speelde een jaartje in de Eredivisie, bij Sparta. Op het Kasteel werd hij een held door zijn winnende goal in de stadsderby tegen Feyenoord. Uw verslaggever is een gelukkig mens, hij kende de oudste voetballende Pogbatelg al iets langer.

Lees verder
Samenvatting NAC Breda - PSV (2-0)

NAC Breda heeft in de KNVB Beker voor een daverende stunt weten te zorgen. De ploeg van trainer Willem Weijs wist donderdag namelijk PSV met 2-0 te verslaan en zo blijven de zorgen van Ernest Faber toenemen. Bekijk de samenvatting van NAC - PSV hieronder.

Lees verder
Hoe doen de grootste centrale middenvelder talenten uit FM 2010 het?

Generaties zijn er mee grootgebracht, clubs gebruiken het als scoutingsvorm en er worden zelfs trainers mee ontdekt: Football Manager. Het is een van de bekendste en meest realistische voetbalspellen ter wereld. We bekijken per positie wat er gekomen is van de volgens het spel acht grootste centrale middenvelder talenten uit 2010. Deel 6.

Lees verder
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt15-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Real Madrid - Celta de Vigo16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Valencia CF - Atlético Madrid16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Getafe CF16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayer Leverkusen - Augsburg FC22-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen