Nieuwsbrief van 26-6-18 6:04:00
Online bekijken

Binnendeur: deur in binnenmuur; deur waardoor men niet in de buitenlucht komt

Houten binnendeuren en plaatstalen kozijnen als compleet systeem

De mogelijkheden van houten binnendeuren worden steeds uitgebreider. Veel van deze mogelijke functies zijn echter alleen gecertificeerd in combinatie met het juiste kozijn. Hierdoor wordt de juiste combinatie van de deur met de specifieke eigenschappen van het kozijn dus steeds belangrijker. Daarnaast geeft de exacte afstemming van beide producten de mogelijkheid om de meeste bewerkingen af fabriek uit te voeren, waardoor er minder uren op de bouw worden gespendeerd.

argenta Invisidoor DL Smart Entrance: aanraken volstaat om te openen

Het Invisidoor DL onzichtbare binnendeursysteem van argenta is nu ook beschikbaar in een ‘Smart Entrance’ variant. Die is uitgerust met een elektrisch slot dat automatisch ontgrendelt wanneer je de vlakliggend ingewerkte handgreep aanraakt. Het slot wordt aangedreven door 4 AAA-batterijen waarmee je de deur tot 35.000 keer kan openen.

Italiaans design met Nederlandse signatuur

Intersteel wordt exclusief leverancier voor Olivari in de Benelux. Opgericht in 1911 heeft het Italiaanse Olivari altijd gezocht naar het maximale in kwaliteit en creativiteit. Hiertoe werkt zij samen met de beste ontwerpers en architecten. Unieke ontwerpen op het gebied van binnendeurbeslag, met name deurkrukken, zijn het resultaat. Al ruim 100 jaar besteedt de Olivari familie volop aandacht aan details en innovatie, maar bovenal streeft zij naar passie in al haar ontwerpen.

Inbraakwerend én brandwerend én geluidsisolerend? Combideur.

De combideuren van Heinen zijn gebaseerd op het Metal+ concept. De basisdeur Heinen Metal+ is een stalen deur met een unieke geschroefde samenstelling. Een Heinen combideur is leverbaar in brandwerende, inbraakwerende, geluidsisolerende, kogelwerende, explosiebestendige, antipaniek, rookdichte, thermisch isolerende, luchtdichte, waterdichte of winddichte uitvoering, of met een combinatie van twee of meer van deze prestaties.

Binnendeur Berano van Berkvens

Berano van Berkvens is een collectie gegronde massieve MDF binnendeuren met een rustieke uitstraling die in ieder interieur tot hun recht komen. De Berano binnendeur combineert zowel met een klassieke als met een stijlvolle luxe of moderne inrichting. De Berano binnendeur voor nieuwbouw en renovatie is leverbaar in een stompe of opdek uitvoering.

NBD E-Magazine bomvol nieuws van deelnemers en redactionele artikelen

Bij het schrijven van materiaal voor het NBD E-Magazine Installaties E&W hebben we kunnen putten uit de vragen die in onze redactiemailbox binnen kwamen, onder andere naar aanleiding van de white paper Warmtepompen. Daarnaast zijn er prachtige bijdragen van leveranciers in ons nieuwste E-magazine, met onderwerpen variërend van brandveilige doorvoeringen in de sanitaire sector tot extreem hoog tapwaterrendement. Nieuwsgierig geworden?
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.