Tips voor onder de kerstboom
View this email in your browser
De mooiste cadeauboeken voor de feestdagen

Beste lezer,

De aanloop naar een mooie kerst is begonnen. De komende weken zijn we allemaal op zoek naar de de mooiste cadeaus. En wat is er nou leuker dan een uniek boek? We hebben een aantal van onze mooiste boeken voor u geselecteerd. Uiteraard kunt u op onze website alle boeken bekijken en ook binnenwerk zien. Wat dacht u van het prachtige fotoboek Why I drive Porsche, of speciaal voor de Brabantselezers het eerste kookboek van Francis Kuijk. Zij werd tweede vorig jaar in Heel Holland bakt. Kortom, neemt u even de tijd om naar beneden te scrollen.

Wij wensen u voor straks fijne feestdagen en een vrolijk en gezond 2018.

Het Aerial team
Alle boeken zijn verkrijgbaar in de (online) boekhandel.
Voor meer informatie bezoek onze website www.aerialmediacom.nl klik hier
Met overheerlijke smaakcombinaties en verfijnde gerechten laat Francis zien wat er gebeurt als ze haar ‘Aussie-roots’ laat doorschemeren in de ruim 70 recepten die dit boek bevat. In overzichtelijke hoofdstukken maakt Francis wereldse gerechten met natuurlijk een kwinkslag naar Australië. Voor-, hoofd- en nagerechten, zoet en hartig, met ook gerechten voor outdoor en het populaire bowlfood. Ook komen er enkele bijzondere Indische gerechten aan bod. Dit alles doorspekt met heerlijke Australische oneliners.
' Het boek bevat  veel maakbare recepten voor alle gelegenheden. Mooie foto’s maar vooral een boek om vaak uit te koken.' - Kookboekennieuws 

prijs 24,95 ISBN: 9789402602029
Wanneer we over onze gevoelens spreken weten we precies waar we het over hebben. Maar we hebben meestal geen idee hoe ze ontstaan, waar ze vandaan komen en wat ze allemaal met ons doen. Gevoelens zijn voor velen als een soort mist die door ons hele lijf dwarrelt. Maar is dat zo? Nee, absoluut niet, want gevoelens zijn verbonden aan keiharde biochemie, die een enorme impact heeft op ons functioneren.
'Een aanrader voor wie wil ontdekken waarom emoties zo belangrijk zijn.' - Onlybyme
prijs 24,95. ISBN: 978940262074

Fotograaf Ivo Verschuuren is altijd op zoek naar het verhaal achter de foto. Of, zoals in dit geval, nieuwsgierig naar de mens achter de Porsche. Hij besloot de liefhebbers van deze unieke auto te benaderen en zocht naar de bijzondere Porsche-verhalen. En in feite met dé essentiële vraag: ‘Waarom een Porsche?’ In Why I Drive Porsche worden Porsche-liefhebbers geportretteerd met hun auto en hun verhaal. Why I drive Porsche is een briljant fotoboek over veertig auto’s en hun bestuurders waarbij het verhaal ertoe doet.
prijs 32,50 ISBN: 9789402602104

 
‘Dit ‘Doe-boek’ is een uniek hulpmiddel om de dialoog te starten tussen (klein)kinderen en hun (groot)ouder(s) en ‘het Indisch en Molukse zwijgen’ te doorbreken. Of om samen de hiaten in de familiegeschiedenis aan te vullen.’ – Yvonne van Genugten, Indisch Herinneringscentrum, Arnhem

prijs 39,95. ISBN: 978940261282

Simpel koken bevat een verzameling menu’s die eenvoudig te bereiden zijn, ook met eenvoudige keukenapparatuur. Alles in een fraai vormgegeven boek met prachtige fotografie.
'Met Simpel Koken brengt De Moor eenvoudig te bereiden gerechten, waarvan de ingrediënten gewoon in de supermarkt te verkrijgen zijn. Zo maak je makkelijk de Cubaanse rijst of Baskische visschotel, of gewoon een pan vol lekker winterse Brabantse preisoep. Schuif gezellig met z’n allen aan tafel voor een heerlijk rustmomentje onder het genot van ‘simpel’ eten.' - Lekker500


prijs 24,95. ISBN: 978940262036
My artistic interiors geeft liefhebbers van het klassieke interieur een ruime blik in de professionele wereld van interior decorating. Loggere Willpower is een agentschap van een groot aantal luxe interieurmerken. Haar stijl wordt internationaal hoog aangeslagen: topmerken als Elitis uit Frankrijk, het Italiaanse Etro, het eeuwenoude Venetiaanse huis Rubelli en het Amerikaanse Donghia vertrouwen en respecteren de manier waarop Loggere de kostbare materialen in verrassende combinaties bij elkaar brengt.
prijs 39,95. ISBN: 978940261565
Dit spectaculaire boek neemt ons mee op een visuele reis ‘van boven’ over de aarde. Overview toont ruim 250 van de wauw-foto’s die de schoonheid maar ook kwetsbaarheid van onze aarde laten zien. Het is opgedeeld in hoofdstukken als: Waar we wonen, Waar we werken of spelen. Grants’ selectie zet je aan het denken, geeft je een nieuw beeld van je ‘locatie’ en uiteraard een beeld van verborgen schoonheid dat nog nooit eerder werd gegeven vanuit de ruimte. 
prijs 39,95 ISBN 978940261701
Op zoek naar fotogenieke onderwerpen ontstond er een mooie mengeling van landschappen, natuur, kerken en kapelletjes, watermolens en oude fabrieken. Van dorpen en gehuchten tot grote steden. Zo ontstond Verrassend Brabant; een uniek fotografisch beeld van de provincie. Niet met de overbekende toeristische hoogtepunten, maar juist de kleine, onbekende of toevallig plekjes. Wandelen of fietsen door de provincie is bij uitstek de manier om al dat moois te ontdekken.
prijs 29,95 ISBN: 9789402601909
De foto’s in dit boek tonen ook plekken die niet meer bestaan en dus ook niet meer te vinden zijn. Daardoor toont het boek ook een deel verdwenen historisch erfgoed. Anders dan in Exploring Urban Secrets wordt nu meer verteld over de achtergronden van de locaties. Fotografen Wigo Worsseling en Julius de Groot nemen u mee in de mysterieuze wereld van vergankelijkheid en laten u foto’s zien van de schoonheid van verval, aangevuld met korte verhalen.
prijs 26,95 ISBN: 9789402601664
Andere briljantjes voor onder de kerstboom



Copyright © 2017: Aerial Media Company, TIEL. All rights reserved.
tel: 0031612695355 -  0031612694785
     
Our mailing address is: info@aerialmc.nl
Copyright © 2017 AERIAL MEDIA COMPANY, All rights reserved.