Webversie

WAAN JE IN EEN ANDERE WERELD

Hi ! De mooiste cadeaus om te geven zijn toch boeken waar je jezelf helemaal in kunt verliezen, om te ontspannen, om mee te puzzelen, om even te ontsnappen aan alles. En ook al vier je dit jaar kerst misschien niet uitgebreid... je kunt natuurlijk altijd een boek opsturen naar iemand die je lief is. 

Fijne dagen en heel veel leesplezier! 
Willemijn, Manon, Nikki, Coby & Ilse

Wacht maar af van bestsellerauteur Loes den Hollander - 19,95
Koop bij je boekhandel of hier

Nooit meer alleen is het nieuwste boek van toptalent Angelique Haak. Dit boek krijgt alleen maar 4 en 5-sterren recensies en moet je dus echt lezen! 
Zes vrienden, verbonden door een groot geheim… Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbare schoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A.

Nooit meer alleen - Angelique Haak - 18,95 - Koop hier of bij je lokale boekhandel

Hej Denemarken - Svea Ersson
Vertrek voor even naar winters Denemarken met Merel, die daar een speelgoedwinkel wil beginnen. Alleen komt ze er al snel achter dat er vreemde dingen spelen. 
Lees meer
In eigen hand - Linda Jansma
'Jansma weet haar lezers wederom in een spannende thriller te slepen en zorgt ervoor dat je het boek het liefste in één keer uit wil lezen.' Boekenbeschrijfster 
Lees meer
Wacht maar af - Loes den Hollander
Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets herinnert. Langzaam bekruipt haar het akelige gevoel dat er iets niet klopt.
Lees meer
In één klap, of eigenlijk twee, veranderde het leven van schrijfster Loes den Hollander volledig. Eerst kreeg haar man een hersenbloeding, nog geen jaar later werd zij er zelf door getroffen. Wat volgde, was een dapper gevecht tegen de verwachtingen. 
In Margriet is een groot interview te lezen waarin Loes open en eerlijk vertelt hoe de afgelopen jaren voor haar geweest zijn. Het was voor haar de aanleiding om haar nieuwe boek Wacht maar af te schrijven. En deze spannende thriller beleeft alweer de 2e druk binnen 3 weken! 
Leuk om cadeau te geven voor de feestdagen! Bestel hier
Het nieuwste Bookazine dat vanaf 23 december in de winkel ligt, is dat van Svea Ersson: Voor altijd Isa. Isa duikt onder voor haar criminele vriend. Haar onderduikadres bestaat uit de boerderij van boer Mark die ze heeft gezien op tv bij Boer zoekt vrouw. Je voelt al op je klompen aan dat dat natuurlijk nooit goed gaat! Lekker lezen met het Bookazine voor 2,99. 
Koop hier
Twitter
Facebook
Copyright © 2020 Uitgeverij De Crime Compagnie, All rights reserved.
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.

Ons adres is is:
Uitgeverij De Crime Compagnie
Houtweg 29
Laren nh, Noord-Holland 1251 CS
Netherlands

Add us to your address book


Gegevens aanpassen or afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Voeg ons toe aan je adresboek