De mooiste cruises van Princess Cruises

1 year ago
  • Html
  • Text
De mooiste cruises van Princess Cruises | Toerkoop Online versie | Afmelden
 
 
 
De mooiste cruises van Princess Cruises
Aan boord van Princess Cruises zult u zich thuis voelen! Het geheel doet sfeervol en niet massaal aan. De Princess schepen zijn drijvende vakantieparadijzen, voorzien van alle mogelijke faciliteiten voor totale ontspanning. De premium rederij biedt een hoog serviceniveau en intieme sfeer.
 
 
Cruise van Barcelona naar Fort Lauderdale
17 daagse transatlantische cruise met de Royal Princess
 
Vertrekkend vanuit Barcelona, kunt u met deze cruise genieten van de afwisseling aan interessante steden als Valencia en Cadiz in combinatie met ontspannen zeedagen. Ook kunt u Tenerife ontdekken, bekend om prachtige stranden en de slapende vulkaan, Pico del Teide. Ervaar gedurende de dagen op zee de prettige sfeer en gastvrije service aan boord van de Royal Princess.
vanaf € 1667,- p.p.
 
 
Cruise van Rome naar Barcelona
11 daagse cruise van Rome naar Barcelona met de Royal Princess
 
Tijdens deze 11 daagse cruise van Rome naar Barcelona, kunt u vanuit Napels de onder lava bedolven stad, Pompeii bezoeken, het middeleeuwse karakter van Messina ontdekken, wandelen over de oude stadsmuur van Dubrovnik met een waanzinnig uitzicht op de Kroatische kust en een bezoek brengen aan het middeleeuwse stadscentrum van Kotor.
vanaf € 2265,- p.p.
 
 
Cruise Canada en New England
10 daagse cruise Canada en New Engeland met de Regal Princess
 
Vaar mee met de Regal Princess en het zal u aan niets ontbreken. Gedurende uw cruise vanuit New York maakt u kennis met Canada en New England. Ontdek de prachtige natuur van Canada, wandel door Halifax met haar Victoriaanse charme, bezoek de Quincy Market in Boston en vaar New York weer binnen langs het beroemde Vrijheidsbeeld.
vanaf € 1869,- p.p.
 
 
Cruise Alaska
10 daagse cruise in Alaska met de Emerald Princess
 
Laat u verrassen tijdens deze prachtige cruise door Alaska! Geniet tijdens de dagen op zee van de prachtige natuur en faciliteiten aan boord, Bezoek het totempark vanuit Ketchikan, ontdek één van de bekendste steden uit de tijd van de Goldrush, Skagway en wandel door de hoofdstad van Alaska, Juneau.
vanaf € 2116,- p.p.
 
 
Cruise Ierland, Engeland en Schotland
13 daagse cruise naar Ierland, Engeland en Schotland met de Caribbean Princess
 
Tijdens deze cruise ziet u het mooiste van Ierland, Engeland en Schotland. Ontdek het groene eiland Guernsey met haar prachtige tuinen. Bezoek een gezellige pub in het Ierse Dublin, wandel door Kirkwall (de grootste en tevens hoofdstad van de Orkney Eilanden) en bekijk de imposante kastelen, kleine kronkelende riviertjes en prachtige parken in Belfast.
vanaf € 1354,- p.p.
 
 
In samenwerking met:
 
    
 
 
Rijnlaan 8
8032 BA Zwolle
tel. 038-4533300
info@joland.nl
  Volg ons op facebook!
 
 
 
Wilt u onze digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Door op deze link te klikken wordt uw adres uit de adressenlijst verwijderd.

Share this newsletter on

Related newsletters

Toerkoop.nl

Categories: Holidays Aircraft | Aviation Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

© 2019