Lig jij volgend jaar aan het zwembad bij een van deze prachtige hotels?
Bekijk Webversie
Afmelden
                                                         
De mooiste Griekse hotels voor een vakantie in 2024
Beste VakantieDiscounter,

Als er één moment is om jezelf eens extra in de watten te leggen, dan is het wel op vakantie. Wij verzamelden de mooiste hotels in Griekenland voor jou. Welke kies jij voor je vakantie in 2024?
Bekijk ze hier!
 
Nog meer hotelinspiratie voor 2024
Als het kon gaven we deze hotels nog een 6ᵉ ster
Stella Island Luxury Resort & Spa
De Malediven? Nee hoor, Stella Island Luxury Resort & Spa 5 sterren ligt toch echt op Kreta! Dit adults only adresje biedt een prachtig lagunezwembad, swim-up kamers en kamers met privézwembad. Ga jij all inclusive?
Mirage Bleu Hotel
Op naar Zakynthos voor een luxe vakantie bij Mirage Bleu Hotel 5 sterren ! Ben je een echte waterrat? Boek een swim-up kamer of een met privézwembad. Boek all inclusive om het vakantiegevoel af te maken.
D’Andrea Lagoon Suites
D’Andrea Lagoon Suites 5 sterren op Kos is nog zo’n adults only adresje met swim-up kamers. Tel daarbij nog het privéstrand, het lagunezwembad, het Griekse restaurant & de wijnkelder op; je wilt niet meer weg!
Anthemus Sea Beach Hotel & Spa
Zon, zee, strand & faciliteiten voor jong & oud? Daarvoor moet je bij Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5 sterren zijn. Het hotel heeft een rustige ligging in Chalkidiki, pal in het groen. Als je hier niet tot rust komt...
The Ixian Grand & All Suites
Meerdere zwembaden, het strand voor de deur, all inclusive optie, een wellness- & fitnessruimte; The Ixian Grand & All Suites 5 sterren op Rhodos heeft het allemaal. Kies jij een swim-up kamer of een met jacuzzi?
Benieuwd naar alle vakanties in 2024?
Bekijk hier het volledige aanbod!
 
Veilig aangesloten bij
 
 
Facebook Twitter Instagram Pinterest