Tips voor onder de kerstboom
View this email in your browser
De mooiste cadeauboeken voor de feestdagen

Beste lezer,

Een boek is altijd een mooi cadeau. Het wordt meestal zeer gewaardeerd. Maar niet iedereen is gek op lezen van een roman. Daarom is een prachtig geïllustreerd boek altijd goed. En zoek je echt iets bijzonders; bekijk dan onze collectie kunstboeken in de breedste zin van het woord.

Wij wensen u voor straks fijne feestdagen en een vrolijk en gezond 2018.

Het Aerial team
Alle boeken zijn verkrijgbaar in de (online) boekhandel.
Voor meer informatie bezoek onze website www.aerialmediacom.nl klik hier
Subtiel, vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse designtraditie. Wellicht is dat de reden waarom hun ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen? Tegenwoordig worden producten van Pols Potten gemaakt in Indonesië, China, India en Senegal en verkocht in winkels in Parijs, Sydney, New York, Beiroet en Johannesburg. Family of things verwijst naar het ontstaan van het bedrijf Pols Potten, alsmede naar de specifieke eigenschappen die terug te vinden zijn in de meest karakteristieke producten die het bedrijf heeft gemaakt. Dit boek geeft in tekst en beeld een overzicht sinds de oprichting in 1987.

prijs 45,00 ISBN: 9789402602005
Boekproeverij

Er zijn diverse kunstwerken die een iconische status hebben. Sommige werken hebben daar eeuwen over gedaan, andere werden het vrijwel direct en worden over de hele wereld herkend. Het zijn de schilderijen die liefhebbers over de hele wereld willen zien. Denk maar eens aan de Mona Lisa in het Louvre in Parijs. Miljoenen bezoekers per jaar willen dit specifieke schilderij zien. De kunstwereld gaat er vaak vanuit dat een brede kennis van de cultuurgeschiedenis aanwezig is. Uit diverse marktonderzoeken van musea blijkt echter dat jongeren, niet-museumbezoekers en allochtonen bijzonder geïnteresseerd zijn in kunst, maar tegelijk kunst als hoogdrempelig en elitair ervaren. Dit boek wil op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de kunst en de achtergrond van de kunstwerken.


prijs 34,95. ISBN: 978940261671
Boekproeverij

Fotograaf Ivo Verschuuren is altijd op zoek naar het verhaal achter de foto. Of, zoals in dit geval, nieuwsgierig naar de mens achter de Porsche. Hij besloot de liefhebbers van deze unieke auto te benaderen en zocht naar de bijzondere Porsche-verhalen. En in feite met dé essentiële vraag: ‘Waarom een Porsche?’ In Why I Drive Porsche worden Porsche-liefhebbers geportretteerd met hun auto en hun verhaal. Why I drive Porsche is een briljant fotoboek over veertig auto’s en hun bestuurders waarbij het verhaal ertoe doet.
prijs 32,50 ISBN: 9789402602104

 
Boekproeverij

Zo nu en dan heeft de designerwereld creatieve excentriekelingen nodig die de zaken weer eens overhoop halen en de culturele agenda opnieuw invullen. In dat opzicht komt de publicatie van dit boek – een overzicht van het werk van Aart van Asseldonk-  precies op het juiste moment!

Het object als leidraad, het ambachtelijk vervaardigde eindobject als verhaal. Met in de details een subtiele knipoog naar een vervlogen tijd waarin functie het won van vorm. Aart van Asseldonk is een moderne ambachtsman, die zijn eigenzinnige kijk op design perfect laat samensmelten met zijn hang naar kwaliteit.



prijs 29,95. ISBN: 978940261404
Boekproeverij

Gerrit Th. Rietveld ontwierp eind jaren vijftig Weverij De Ploeg in Bergeijk. In 2017, na zorgvuldige renovatie, vloeit er nieuwe energie, kleur en optimisme door dit unieke Modernistische monument. tentoonstellingsontwikkelaars en -producenten vroeg de jonge ontwerper Aart van Asseldonk om de functionaliteit en het aanzien van het interieur te vernieuwen. RIETVELD’S DESIGN FACTORY RE_NEWED verbindt het werk van de meester van Dutch Design aan vooraanstaande ontwerpers van onze tijd: Studio Rens, Sigrid Calon, Bertjan Pot, Studio Job, Ruud Jan Kokke, Richard Hutten en Maarten Baas.


prijs 24,95. ISBN: 978940262555
Boekproeverij
My artistic interiors geeft liefhebbers van het klassieke interieur een ruime blik in de professionele wereld van interior decorating. Loggere Willpower is een agentschap van een groot aantal luxe interieurmerken. Haar stijl wordt internationaal hoog aangeslagen: topmerken als Elitis uit Frankrijk, het Italiaanse Etro, het eeuwenoude Venetiaanse huis Rubelli en het Amerikaanse Donghia vertrouwen en respecteren de manier waarop Loggere de kostbare materialen in verrassende combinaties bij elkaar brengt.
prijs 39,95. ISBN: 978940261565
Boekproeverij
Het boek met prachtige fotografie en passende introductieverhalen met als titels steeds de naam van de geborene, is een ode aan het leven. Het is een verhaal van gevoelens en emotie. Bedoeld voor ouders en wensouders om te laten zien hoe mooi en puur de geboorte van een kind is.
prijs 39,95. ISBN: 978940261947
Boekproeverij
Dit spectaculaire boek neemt ons mee op een visuele reis ‘van boven’ over de aarde. Overview toont ruim 250 van de wauw-foto’s die de schoonheid maar ook kwetsbaarheid van onze aarde laten zien. Het is opgedeeld in hoofdstukken als: Waar we wonen, Waar we werken of spelen. Grants’ selectie zet je aan het denken, geeft je een nieuw beeld van je ‘locatie’ en uiteraard een beeld van verborgen schoonheid dat nog nooit eerder werd gegeven vanuit de ruimte. 
prijs 39,95 ISBN 978940261701
Boekproeverij
Op zoek naar fotogenieke onderwerpen ontstond er een mooie mengeling van landschappen, natuur, kerken en kapelletjes, watermolens en oude fabrieken. Van dorpen en gehuchten tot grote steden. Zo ontstond Verrassend Brabant; een uniek fotografisch beeld van de provincie. Niet met de overbekende toeristische hoogtepunten, maar juist de kleine, onbekende of toevallig plekjes. Wandelen of fietsen door de provincie is bij uitstek de manier om al dat moois te ontdekken.
prijs 29,95 ISBN: 9789402601909
Boekproeverij
Ga naar speciale facebookvrienden aanbieding
De foto’s in dit boek tonen ook plekken die niet meer bestaan en dus ook niet meer te vinden zijn. Daardoor toont het boek ook een deel verdwenen historisch erfgoed. Anders dan in Exploring Urban Secrets wordt nu meer verteld over de achtergronden van de locaties. Fotografen Wigo Worsseling en Julius de Groot nemen u mee in de mysterieuze wereld van vergankelijkheid en laten u foto’s zien van de schoonheid van verval, aangevuld met korte verhalen.
prijs 26,95 ISBN: 9789402601664
Boekproeverij

Avonturier en ondernemer Jeroen Komen doet iets wat maar weinigen doen; met zijn eigen kleine vliegtuigje vliegt hij kriskras door Europa. Hij ontmoet bijzondere mensen op afgelegen plekken, ontsnapt aan vele gevaren, maakt duizenden (lucht)foto’s en zoekt letterlijk de grenzen van de vrijheid op. Ik kan vliegen is in woord en beeld hiervan de neerslag; spectaculaire luchtreizen in een prachtig beeldverhaal.

‘Tijdens mijn allereerste vlucht in het allerkleinste zelfgebouwde tweezittertje vroeg Jeroen of ik hem wilde landen op Lelystad. Ik heb me zelden zo kwetsbaar gevoeld en beleefd voor de eer bedankt.’  Hans Sibbel, Cabaretier Lebbis


prijs 22,50 ISBN: 9789402601510
Boekproeverij

Je hoort de term steeds vaker: urban farming of gardening, oftewel stadstuinieren. Zelf je groenten, fruit en kruiden verbouwen in je stadstuin, op je balkon of zelfs op het dak. En het liefst gezamenlijk, want er zijn ook steeds meer initiatieven om tussen de bebouwing, op braakliggende lapjes grond, volkstuinen te creëren of een daktuin op een flatgebouw. De trend is ontstaan in Amerika en is langzamerhand overgewaaid naar Europa. In steden wordt veel ruimte niet benut, terwijl er heel veel mogelijkheden zijn om groenten en fruit te verbouwen. Door de ligging van deze urban farmingprojecten zijn het ook belangrijke sociale ontmoetingsplekken in de stad geworden.


prijs 19,95 ISBN: 9789402600728
Boekproeverij
Andere briljantjes voor onder de kerstboom



Copyright © 2017: Aerial Media Company, TIEL. All rights reserved.
tel: 0031612695355 -  0031612694785
     
Our mailing address is: info@aerialmc.nl
Copyright © 2017 AERIAL MEDIA COMPANY, All rights reserved.