Beleef het noorderlicht op unieke wijze
Columbus Travel
Bezoek de noorderlichthoofdstad van Noorwegen

Tijdens een winterbreak in Tromsø ben je hopelijk getuige van het noorderlicht! Een gids voorziet jou van adviezen en wijst de beste plekken aan.

Columbus Travel
Ervaar de magie van het Finse winterlandschap

Een actieve vakantie in Levi is één groot winters avontuur. Je neemt deel aan diverse excursies, waaronder een sneeuwscootersafari onder de sterrenhemel en hopelijk het noorderlicht.

Columbus Travel
Ontdek de charme van de Noorse Lofoten

De Lofoten-archipel biedt het allermooiste winterdecor dat je je kunt voorstellen: besneeuwde puntige bergtoppen en traditionele vissersdorpen. Ook jij slaapt in een traditionele visserswoning!

Columbus Travel
Verblijf in een Fins wildernishotel

Overdag onderneem je spannende winteractiviteiten in de wildernis van Fins Lapland en ’s avonds kom je bij in de noorderlichtlounge van je wildernishotel.

Columbus Travel
Overnacht in een glazen iglo in Fins Lapland

Als je blijft slapen in een glazen iglo geniet je van de nachtelijke sterrenhemel en, met een beetje geluk, het noorderlicht.

Columbus Travel
Vind rust en ruimte in Fins Lapland

Äkäslompolo ademt rust en ruimte. Ga langlaufen, stap op een fatbike en verblijf in een heerlijke vakantiewoning met eigen haard en sauna.

Columbus Travel
Ga gerust op winterreis met Buro Scanbrit

Buro Scanbrit is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, en hanteert momenteel flexibele omboekings- en annuleringsvoorwaarden. Bekijk hier de Zorgeloos Boeken Garanties.

Columbus Travel
Krijg alvast een voorproefje van het noorderlicht

Een noorderlichtvakantie naar Scandinavië belooft onvergetelijk te worden. Benieuwd wat jou te wachten staat? Bekijk dan deze video van het dansende noorderlicht.

Volg Columbus Travel ook op
Columbus Travel - Instagram Columbus Travel - Facebook Columbus Travel - YouTube Columbus Travel - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. U ontvangt deze mail omdat u heeft aangegeven commerciële emails van de titels van Columbus Travel en derden te willen ontvangen. Afmelden
spacer