Open in browser
NBBS Reizen Nieuws, 23/2/2018
logo logo

De mooiste reizen Down Under

Australië is een ideaal land voor rondreizen. Het fascinerende continent heeft een grote diversiteit aan landschappen: droge woestijnvlakten, diepe ravijnen, tropische regenwouden, brede zandstranden én het grootste koraalrif ter wereld! Naast kosmopolitische steden als Sydney en Melbourne zijn er vele afgelegen dorpjes in de Outback. De wegen en bewegwijzering in Australië zijn goed en er is een ruim aanbod van hotels, huurauto’s, campers en bustours. Je kunt nu al reizen boeken voor de periode tot en met maart 2019. Voor de rondreizen in deze nieuwsbrief zijn diverse opties voor vliegtickets en autohuur. Onze Down Under specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden.

Naar website

17-daagse autorondreis vanaf € 1234

G'Day Sunshine

Reis langs de oostkust van Australië en zie onder meer Sydney, de nabijgelegen Blue Mountains en de surfstranden van Byron Bay. Verder naar het noorden bezoek je Lamington National Park, Fraser Island, de Whitsunday Islands, Great Barrier Reef en het tropische Cairns. Je overnacht naar keuze in hotels of appartementen. 

Lees meer

14-daagse autorondreis vanaf € 858

Southern Scenic Highlights

Reis per huurauto van Sydney naar Adelaide. Hoogtepunten van deze reis langs de zuidkust van Australië zijn een bezoek aan het kustgebied bij Lakes Entrance, Great Ocean Road, de pinguïns bij Phillip Island, Melbourne en het wijngebied van Barossa Valley. Tip: combineer deze reis met Kangaroo Island.

Lees meer

Vroegboekvoordeel tot en met maart 2019

Korting op busrondreizen

Profiteer nu van vroegboekkorting op de bustours van AAT Kings. Bijvoorbeeld € 315 op de populaire 15-daagse Outback Wonders, € 275 op de 11-daagse The Best of the Kimberley en € 295 op de 13-daagse East Coast Discovery. Je reist in internationaal gezelschap en verblijft in middenklasse hotels. Ond erweg zijn vele optionele excursies mogelijk.

Lees meer

11-daagse autorondreis vanaf € 886

Red Centre & Top End

Tijdens deze mooie reis van Darwin naar Ayers Rock ontdek je de Northern Territory. In het noorden verken je de nationale parken Litchfield en Kakadu en Katherine Gorge. Op weg naar Alice Springs zie je de Devils Marbles en kun je de basis van de Royal Flying Doctors Service bezoeken. Ook Kings Canyon en Ayers Rock staan op het programma.

Lees meer

21-daagse autorondreis vanaf € 1270

Wonders of Western Australia

Tijdens deze avontuurlijke rondreis verken je de pure Outback van West-Australië per 4WD. De route van Perth naar Darwin voert door ruig en bijzonder landschap, langs diepe kloven en verlaten stranden. Je bezoekt Kalbarri National Park, de dolfijnen bij Monkey Mia, de Kimberley regio en de nationale parken Karijini en Kakadu.

Lees meer

32-daagse rondreis vanaf € 7397

Pacific Highlights

Combineer Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji in één fantastische reis. Je reist individueel en bezoekt de highlights van Australië en Nieuw-Zeeland in internationaal gezelschap. Aansluitend geniet je van het tropische paradijs Fiji. De reis kan naar wens worden aangepast door onderdelen uit te breiden of excursies toe te voegen. Inclusief vliegreis per Cathay Pacific.

Lees meer
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.
Wilt u niet langer mailings van Australie.nl partners ontvangen? Klik dan hier. © 2018 NBBS Reizen.