Open in browser
NBBS Reizen Nieuws, 14/10/2020
logo logo

De mooiste roadtrips in Amerika

Geniet in 2021 van de ultieme vrijheid tijdens een roadtrip door Amerika. Met een camper of huurauto kun je gaan en staan waar je wilt. Wij inspireren je graag met onze 10 favoriete routes. Heb je zelf een reisplan bedacht? Onze Amerika-experts maken graag een offerte op maat en regelen indien gewenst ook jouw vliegtickets en autohuur. Trek je er liever op de bonnefooi op uit? Bekijk dan de mogelijkheden voor camperhuur. Bij onderstaande reizen is auto- of camperhuur niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). Wij maken een offerte met de huurauto of camper die aansluit bij jouw reiswensen. Onze annulerings- en wijzigingsvoorwaarden zijn momenteel flexibel en tot 31 december is een aanbetaling niet nodig. Durf te dromen!

Bekijk alle roadtrips

16-daagse autorondreis vanaf € 1420

Western Classic

Deze reis door het westen van de USA is een ideale mix van natuur, steden en stranden. De route leidt vanuit Californië naar de Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon, Zion, Las Vegas en Death Valley. Via Yosemite en San Francisco rijd je over de iconische Highway 1 langs de kust terug naar Los Angeles.

Bekijk deze reis

19-daagse autorondreis vanaf € 1866

Highlights of America

Combineer oost en west! In het oosten bezoek je o.a. New York, de Niagara Falls, Amish Country en Washington D.C. Vervolgens vlieg je naar San Francisco en reis je via Yosemite National Park en Death Valley naar Las Vegas en de Grand Canyon. De reis eindigt in Los Angeles. Ook mogelijk als busrondreis.

Bekijk deze reis

14-daagse autorondreis vanaf € 900

Florida Sun & Fun

Ontdek de 'Sunshine State' per huurauto. Bezoek Miami, Key West, Everglades National Park en St. Petersburg. Verblijf aansluitend vijf nachten in een ruime villa met privé-zwembad in Orlando, nabij de bekende attractieparken. De villa's zijn geschikt voor 2 tot 20 personen en zijn ook los te boeken.

Bekijk deze reis

17-daagse autorondreis vanaf € 1472

Fabulous Florida

Laat je tijdens deze rondreis verrassen door vele onbekende plekken aan de Golf van Mexico in het noorden van Florida. Voor op je bucketlist: in Crystal River kun je in het wild zwemmen met zeekoeien! Natuurlijk breng je ook een bezoek aan de highlights van deze zonnige staat, zoals Orlando, de Everglades en Miami.

Bekijk deze reis

23-daagse autorondreis vanaf € 4360

Alaska & Yukon Highlights

Combineer de Canadese Yukon Territory met Alaska tijdens een prachtige rondreis buiten de gebaande paden. Bezoek de nationale parken Denali, Kluane en Kenai Fjords en geniet van adembenemende, ruige landschappen. Inclusief een spectaculaire rit over de Top of the World Highway. Autohuur is inbegrepen.

Bekijk deze reis

15-daagse autorondreis vanaf € 1753

Utah's Mighty Five & More

In Utah liggen vijf fenomenale nationale parken, die de 'Mighty Five' worden genoemd. Tijdens deze rondreis zie je ze allemaal: Arches, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef én Zion. Je verkent ook de minder drukbezochte noordzijde van de Grand Canyon, waar de beleving van de kloof extra intens is.

Bekijk deze reis

16-daagse autorondreis vanaf € 1864

The Deep South

De gastvrije zuidelijke staten zijn bekend vanwege de roerige geschiedenis en de muzieksteden. Geniet tijdens een roadtrip vanuit Atlanta van de muziek in New Orleans, Memphis en Nashville. Bezoek Graceland, historische plantagehuizen en plekken die herinneren aan de Amerikaanse burgeroorlog.

Bekijk deze reis

16-daagse autorondreis vanaf € 1802

Texas: The Lone Star State

Maak kennis met Texas tijdens een rondreis vanuit het hypermoderne Dallas. Ontdek de muziekscene van Austin en ervaar de Mexicaanse invloeden in San Antonio. Op weg naar de Palo Duro Canyon rijd je over Route 66. Tot slot verblijf je op een ranch en bezoek je Fort Worth voor het echte cowboy gevoel.

Bekijk deze reis

24-daagse camperrondreis vanaf € 1565

Rockies Campertour

De ultieme vrijheid ervaar je wanneer je met de camper op pad gaat. Tijdens deze tour bezoek je de mooiste plekken van de Rocky Mountains van Amerika en Canada. Je ziet Yellowstone, Grand Teton, Banff, Jasper, Vancouver en veel meer. De kampeerplaatsen zijn vooraf geregeld, dus je reist heerlijk ontspannen.

Bekijk deze reis

22-daagse camperrondreis vanaf € 1631

National Parks Campertour

Reis per camper naar de mooiste plekken in het zuidwesten van Amerika, met de zekerheid dat kampeerplaatsen vooraf zijn gereserveerd. Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Capitol Reef, Zion, Sequoia, Yosemite en San Francisco; je ziet het allemaal tijdens deze iconische camperreis!

Bekijk deze reis
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.

NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.
Je ontvangt deze mailing van een Amerika.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een winactie van Getaway Travel.
Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op afmelden.